GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΛΑΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ που αποκαλύπτει ότι τα rapid test στοιχίζουν (χονδρική) μόλις 0,80 ευρώ...

Σε σοβαρές καταγγελίες που προκαλούν λογικές απορίες προέβη γνωστός επιχειρηματίας...  Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ισχυρίστηκε ο κ. Στράτος Σεϊτ...

Σε σοβαρές καταγγελίες που προκαλούν λογικές απορίες προέβη γνωστός επιχειρηματίας... 

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ισχυρίστηκε ο κ. Στράτος Σεϊτανίδης, ο οποίος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Kontra News, το κόστος χονδρικής των rapid test είναι μόλις 80 λεπτά με κάποια φαρμακεία να τα πωλούν μέχρι και 10 ευρώ, ενώ το κόστος των μασκών KN95 είναι 8 λεπτά και πωλούνται ένα ευρώ.


«Πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις όταν θες να βρεις λύσεις. Το rapid test κοστίζει 80 λεπτά χονδρική. Να σας πω και κάτι άλλο; Οι μάσκες KN95 έχουν κόστος 8 λεπτά και τα φαρμακεία τις πωλούν 1 ευρώ. Δεν τα βάζω με τα φαρμακεία, καλά κάνουν, είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς. Εγώ μιλώ για το κράτος. Πόσο αγοράζει τα υλικά με τα οποία εξοπλίζονται και τα νοσοκομεία», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη.

«Θα πρέπει κάτι να γίνει για να μειωθεί το κόστος στα ενοίκια των καταστημάτων. Γιατί με άλλες συνθήκες νοικιάσαμε καταστήματα σε κάποιες τιμές και άλλες συνθήκες επικρατούν τώρα. Κι ας αφήσει ο κ. Γεωργιάδης την ειρωνεία, που γυρνά στα κανάλια και πουλά τρελίτσα. Εμείς τον πληρώνουμε και δε μπορεί να ειρωνεύεται τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που φτύνουν αίμα και κλείνουν τα μαγαζιά γιατί δε μπορούν να αντέξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση