GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ έξω από την ΑΣΟΕΕ! ΕΡΙΞΑΝ μπογιές σε δημοσιογράφο του Star...

Στόχος αγνώστων έγινε χθες το συνεργείο του Star Channel και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας στην ΑΣΟΕΕ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος...


Στόχος αγνώστων έγινε χθες το συνεργείο του Star Channel και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας στην ΑΣΟΕΕ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος έπαιρνε δηλώσεις από φοιτητές με αφορμή τον  ξυλοδαρμό του αναπληρωτή καθηγητή κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Τότε άγνωστοι πλησίασαν προς την πλευρά του δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού συνεργείου και αφού τους προπηλάκισαν πέταξαν μπογιές στον Βαγγέλη Γκούμα.


Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθησαν έξι άτομα μέσα στην ΑΣΟΕΕ, καθώς προσπαθούσαν να «στήσουν» στέκι εντός του χώρου του πανεπιστημίου.

Οι έξι νεαροί οδηγήθηκαν στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, καθώς πιάστηκαν στα «πράσα», να γκρεμίζουν έναν τοίχο και έτσι, αφού ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, έγινε επέμβαση και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάλιστα για να πετύχουν την «παρέμβασή» τους χρησιμοποίησαν ηλεκτρικά εργαλεία και σφυριά.

1 σχόλιο

  1. Οταν λετε"δημοσιογραφος"λιγο να ελεγχετε και την ετυμολογια των λεξεων που χρησιμοποιειτε.Να ταιριαζει το σημαινον με το σημαινομενο.Αλλιως,ολοι μας ειμαστε,κινεζοι οδοντιατροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση