GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΠΑΕΙ! Tέλος από τον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου...

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Love it». Βέβαια, λόγω ...



Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Love it». Βέβαια, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν κάτι που είναι δύσκολο.

Σε ποιο κανάλι θα δούμε την Ιωάννα Μαλέσκου;
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να ολοκληρώσει αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά στον χώρο της παρουσίασης καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχτεί πρόταση από το STAR να στήσει εκ νέου την πρωινή του ζώνη, μιας και το δίδυμο των ραδιοφωνικών παραγωγών με την εκπομπή «Brekfast at Star», δεν σημείωσε την επιτυχία που περίμεναν. Να τονίσουμε πως την θέση της προβλέπεται να αναλάβει μια άλλη γνωστή παρουσιάστρια, βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση