GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ! Ο Ζαραλίκος σχολίασε τον Μπακογιάννη και «έπεσε» ο λογαριασμός του στο twitter...

Εκτός αέρα βρίσκεται ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο twitter με αποτέλεσμα ήδη να έχει προκληθεί  πανικός και αντιδράσεις από δι...


Εκτός αέρα βρίσκεται ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο twitter με αποτέλεσμα ήδη να έχει προκληθεί  πανικός και αντιδράσεις από διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο.

Ο λογαριασμός του γνωστού κωμικού που ειδικεύεται στα stand up comedy «έπεσε» ανήμερα την Πρωτοχρονιά, μετά το τελευταίο του tweet που αναφερόταν στον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, γράφοντας ότι «Κώστα, και εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα και εγώ έκανα ταμείο».

Για την επαναφορά του λογαριασμού χρησιμοποιείται ήδη το hashtag #freezaralikos το οποίο έχουν ενσωματώσει εκατοντάδες χρήστες, διαμαρτυρόμενοι.



2 σχόλια

  1. Κατι ηξερε ο Αισχυλος και ειχε το Κρατος και τη Βια παρεακι να κοροΪδευουν τον,διδοντα το φως,Προμηθεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει,οικτιρουμε αυτους που ψηφισαν Μητσοτακη,χωρις να θυμουνται τον πατερα του,αλτχαιμερ γαρ.Αυτοι που ψηφισαν αυτο το μουλικο,τι νομισαν;Οτι ειναι Μπακογιαννης;Η μαννα του το ανεθρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση