GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ τα ποντίκια τρέχουν να σωθούν απ΄το καράβι, που βουλιάζει! "'Εμ3όλια' για έκτακτη χρήση"...»

Της Ιωάννας Υψηλάντη Την 1η Μαρτίου θα δημοσιευτούν άλλες 10.000 σελίδες των δεδομένων, βάσει των οποίων εγκρίθηκαν  "για έκτακτη χρήση...


Της Ιωάννας Υψηλάντη

Την 1η Μαρτίου θα δημοσιευτούν άλλες 10.000 σελίδες των δεδομένων, βάσει των οποίων εγκρίθηκαν  "για έκτακτη χρήση",  τα εμβόλια της Φάϊζερ, από τον FDA.
Άλλες 10.000 σελίδες θα δημοσιευτούν και την 1η Απριλίου, ενώ 1η Μαϊου και 1η Ιουνίου, οι σελίδες, που θα δημοσιευτούν, θα είναι 80.000.
Την 1η Αυγούστου 70.000 και μετά, κάθε 1η των επόμενων μηνών θα δημοσιεύονται 55.000 σελίδες, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάθεση όλων των δεδομένων του εμβολίου (430.000 σελίδες συνολικά).
Αυτή είναι η τελική απόφαση του δικαστηρίου του Τέξας, που εκδόθηκε στις 2 Φεβρουαρίου.
Είχε προηγηθεί η δημοσίευση των πρώτων στοιχείων, στα οποία αναφέρονταν 1.200 θάνατοι, 240 αποβολές εμβρύων ή νεογέννητων και πολλές άλλες παρενέργειες, στο πρώτο στάδιο των δοκιμών της Φάιζερ, γεγονός, που ανάγκασε τον FDA να ζητήσει νέο περιθώριο χρόνου, για την δημοσίευση των εγγράφων, στο 2097 (75 χρόνια μετά!!!!).
Επισημαίνεται ότι η έγκριση "έκτακτης ανάγκης" του εμβολίου έγινε, από τον FDA, μέσα σε 108 ημέρες!
Ο Οργανισμός ισχυρίστηκε, στην δίκη, ότι δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό, παρά τις προσλήψεις, που έκανε, ούτε τα λεφτά, για αυτές τις δημοσιεύσεις. Σ΄αυτήν την δίκη προστέθηκε, προς υπεράσπιση του FDA και η νομική εταιρία της Φάιζερ.
Αποδείχθηκε ότι και το προσωπικό ήταν υπεραρκετό και τα δις κρατικού χρήματος, επίσης.
Πριν από τρείς μήνες και βλέποντας το τσουνάμι των αποκαλύψεων να έρχεται, ο FDA, σε μία διαδικτυακή του συνεδρίαση, ισχυρίστηκε ότι "παραπλανήθηκε. για την ασφάλεια των εμβολίων, από την Φάιζερ και διαπίστωσε ότι " οι καρδιακές προσβολές ήταν 71% υψηλότερες, από τα άλλα εμβόλια, όπως και ότι "τα εμβόλια σκοτώνουν δύο ανθρώπους, για κάθε μία ζωή, που σώζουν". (Στο 4 ώρες και 20΄λεπτά, σημείο του βίντεο, στα σχόλια)
Πάντα πρώτα τα ποντίκια τρέχουν να σωθούν απ΄το καράβι, που  βουλιάζει!!!

* UNITED STATES DISTRICT COURT FOR THE NORTHERN DISTRICT OF TEXAS FORT WORTH DIVISION

Τα κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη στο "PRESS-GR": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση