GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιάζει την Δύση, όταν ακούει, από τον Πούτιν την λέξη "αποναζιστικοποίηση" της Ουκρανίας!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Καμία Γερμανία, καμία Αγγλία, κανένα ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ξεπλύνει το φασιστικό της παρελθόν, ξαναγράφοντας την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Καμία Γερμανία, καμία Αγγλία, κανένα ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ξεπλύνει το φασιστικό της παρελθόν, ξαναγράφοντας την... Ιστορία.
Όλοι αυτοί που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, όλοι αυτοί, που χρηματοδότησαν τις φασιστικές "πολύχρωμες" επαναστάσεις ανά τον κόσμο, όλοι αυτοί, που βομβάρδισαν, ανά τον κόσμο, αθώους πολίτες, για πλάκα, μόνο και μόνο για να τους κατακλέψουν και να τους ελέγξουν, είναι έκθετοι για τα εγκλήματα τους, στην κοινή γνώμη.
Με ντοκουμέντα!
Δεν δικαιούνται ν΄αποκαλούν "τρελό" οποιονδήποτε μάχεται, για να θωρακίσει την χώρα του, βάσει ακόμα και των ίδιων των νόμων του Διεθνούς Δικαίου, που ΑΥΤΟΙ συνέταξαν, όταν τον πραγματικό τρελό φασίστα Χίτλερ, τον χάιδεψαν, του πρόσφεραν πρώτες ύλες, για να εξοπλιστεί και  χρήμα, όπως έκαναν και κάνουν ακόμα με το φασιστικό καθεστώς της Ουκρανίας. Του πρόσφεραν την μισή Τσεχοσλοβακία, για να μπορεί να επιτεθεί στην Πολωνία και μετά, στην "κομμουνιστική" ΕΣΣΔ, αλλά και στις χώρες τους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί τρελοί, που παρασέρνουν στον φασισμό τους, ανενημέρωτους, ιστορικά, πολίτες των χωρών τους, αποχαυνωμένους στις τηλεοράσεις τους, για μην μαθευτούν ποτέ οι πρακτικές τους, στους νεότερους.
Ανέσυρα μία φωτογραφία, από τα τεκταινόμενα, στην διάρκεια του πραξικοπήματος του αποκαλούμενου "Μεϊντάν", στην Ουκρανία, που εντάχθηκε στις 100 καλύτερες του 2014.
Τραβήχτηκε, από τον δημοσιογράφο Μαξίμ Σέρμπιν και είχε τον τίτλο "Αυτοί στέκονταν όρθιοι".
Τους πέταγαν αυγά, πακέτα με αλεύρι, γάλατα και πέτρες. Το πλήθος των φασιστών, από γύρω, φώναζε να εξοντωθούν. Να γονατίσουν. Να βγάλουν την κορδέλα του Αγίου Γεωργίου, που υποδηλώνει την νίκη της ΕΣΣΔ, κατά του φασισμού. Δεν έκαναν τίποτα απ΄αυτά.
Ήταν 300 ρωσόφωνοι, Κοζάκοι.
Στη συνέχεια, άοπλοι, μεταφέρθηκαν με ένα ΡΕΟ, στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου τους κατέγραψαν, πήραν μαρτυρίες και δακτυλικά αποτυπώματα. Μετά τους άφησαν ελεύθερους.
Βγαίνοντας, συνάντησαν τα φασιστοειδή, οπλισμένα με ρόπαλα, τσεκούρια, μαχαίρια, κροτίδες και γουόκι-τόκι, μέσω των οποίων έπαιρναν εντολές... Και άρχισε η επίθεση, εναντίον τους. Εξι ώρες αργότερα αυτοί οι "ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ διαδηλωτές", τους έβαλαν φωτιά.. Όλοι με εγκαύματα διαφόρων βαθμών με τρυπημένα κεφάλια και μαχαιριές.
Το  πρώτο αίμα, πριν από την έναρξη μιας μεγάλης σφαγής, με 47 καμένους ζωντανούς ανθρώπους στο Μέγαρο των Συνδικάτων της Οδησσού, που τόσο «εμπνέει» τη χούντα του Κιέβου σήμερα. Που τόσο  ανατριχιάζει την Δύση, όταν ακούει, από τον Πούτιν την λέξη "αποναζιστικοποίηση" της Ουκρανίας!
Αν ο ναζισμός θεωρείται "αναφαίρετο δικαίωμα" των ανθρώπων, που με "νόμιμες εκλογές" μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται, ως "ανεξάρτητο κράτος", κάτι πάει πολύ στραβά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση