GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΘΕΜΑ! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ της Κεραμέως, η «Ελληνική Αγωγή» του Άδωνι Γεωργιάδη στα δημόσιο σχολεία...

Με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι αρμόδιο για την έγκρισ...


Με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι αρμόδιο για την έγκριση εφαρμογής προγραμμάτων στα σχολεία, φαίνεται να έχει εγκρίνει από το 2020 - 2021, και πολλά προγράμματα της «Ελληνικής Αγωγής» του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μέσω άρθρου του εκπαιδευτικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη στο διαδικτυακό τόπο tvxs, φαίνεται ότι το Υπουργείο από το σχολικό έτος 2020-2021 έχει εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η σχετική έγκριση έγινε στις 13 Μαρτίου του 2021 και αφορά 14 προγράμματα στο σύνολο. Μερικά από αυτά είναι "τα Ανθεστήρια", ο "Οίκος", το "Παίζωμεν παιδιά" κτλ.

Ως γνωστόν η Ελληνική Αγωγή ανήκει στον Υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη (ιδού ο ιστότοπος: https://ellinikiagogi.gr/poioi-eimaste/).


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση