GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν σε ευρωβουλευτή μόλις αποκάλυψε τα «βρώμικα» συμβόλαια για τα εμβόλια...

«Ξαναχτύπησε» ο Ρουμάνος συντηρητικός Ευρωβουλευτής, Cristian Terhes, ο οποίος εδώ και μήνες “ενοχλεί” τους εμβολιολάγνους της Ε.Ε. Θυμίζουμ...


«Ξαναχτύπησε» ο Ρουμάνος συντηρητικός Ευρωβουλευτής, Cristian Terhes, ο οποίος εδώ και μήνες “ενοχλεί” τους εμβολιολάγνους της Ε.Ε.

Θυμίζουμε την ομιλία του το φθινόπωρο του 2021, η οποία φυσικά δεν έπαιξε σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ, για τα “μαυρισμένα” συμβόλαια της Ε.Ε. με εταιρείες που παρασκευάζουν τα κορωνοεμβόλια.  «Οι Βρυξέλλες θέλουν να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σε νέα του παρέμβαση στις 16/2 και μιλώντας πλέον στην κύρια αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ρουμάνος πολιτικός επιχείρησε ξανά να δείξει τα “μαυρισμένα” έγγραφα. Ωστόσο αυτή τη φορά οι…μπράβοι της αίθουσας ήταν προετοιμασμένοι, κάτι που φάνηκε και στο παρακάτω βίντεο.

Δεν προλαβαίνει ο Terhes να δείξει τα επίμαχα συμβόλαια και μία μασκοφόρα ξανθιά του κατεβάζει το χέρι! Η υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου δεν τρέχει να του τα πάρει για να τα βάλει δήθεν στα πρακτικά, γιατί στο τέλος ο ίδιος τα παίρνει μαζί του φεύγοντας!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν φαίνονται στο πλάνο δύο μασκοφόροι να τον…περιμένουν στη γωνία:



Το στιγμιότυπο είναι τουλάχιστον σοκαριστικό, αλλά  δεν τελειώνει εκεί!  Στα τελευταία δευτερόλεπτα και χωρίς καμία προειδοποίηση του κλείνουν από την έδρα το μικρόφωνο και έτσι η ολιγόλεπτη “παραφωνία” στην κορωνοφρενίτιδα αποτέλεσε παρελθόν.

Ακούστε τον τι λέει μεταξύ άλλων για τα πιστοποιητικά που εκβίασαν υπό την ανοχή της Κομισιόν εκατομμύρια Ευρωπαίους να εμβολιαστούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση