GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!» ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ κατηγορίες κατά του Φάουτσι και του Μπιλ Γκέιτς...

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι λίγοι Αμερικανοί γνωρίζουν για την κατάθεση της 6ης Δεκεμβρίου 2021 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), μ...



Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι λίγοι Αμερικανοί γνωρίζουν για την κατάθεση της 6ης Δεκεμβρίου 2021 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), με την οποία κατηγορούνται 16 υψηλόβαθμα άτομα για γενοκτονία και άλλα συναφή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας λόγω των ενεργειών τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η κατάθεση στο ΔΠΔ γίνεται για λογαριασμό του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου (Η.Β.), ο οποίος έχει υποστεί σχεδόν 160.000 θανάτους από το COVID-19 και σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα υποχρεωτικά πειραματικά εμβόλια.

Μεταξύ των κατηγορουμένων 16 ατόμων είναι ο Dr. Anthony Fauci, ο Dr. Peter Daszak, οι Bill και Melinda Gates, ο Boris Johnson και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών Pfizer, Moderna και Johnson and Johnson. Μεταξύ των επτά ατόμων που κατέθεσαν την καταγγελία του ICC είναι ο Dr. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό σύστημα της Pfizer.

Αυτό το άρθρο υποδηλώνει ότι η κατάθεση στο ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόδρομος και προηγούμενο για αμερικανικές ποινικές διώξεις πολλών υψηλόβαθμων ατόμων λόγω των δραστηριοτήτων τους που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19. Αντί να ελπίζουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αναλάβει οποιαδήποτε δράση, οι απαγγελίες κατηγοριών θα μπορούσαν να προέλθουν από μεγάλα δικαστήρια που θα συγκαλούνταν από έναν ή περισσότερους γενικούς εισαγγελείς των πολιτειών για λογαριασμό των χιλιάδων πολιτών (και των επιζώντων αγαπημένων τους) στις αντίστοιχες πολιτείες τους που πέθαναν ή/και υπέφεραν λόγω του ιού COVID-19 ή/και των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολιασμών.

Ιστορικό. Το ΔΠΔ διερευνά εγκλήματα που αφορούν τη διεθνή κοινότητα. Οι δραστηριότητές του διέπονται από μια διεθνή συνθήκη που ονομάζεται Καταστατικό της Ρώμης, η οποία έχει επικυρωθεί από περισσότερες από 120 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ΔΠΔ μπορεί να “παρέμβει” όταν ένα κράτος-μέλος δεν λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να προσαχθεί ένας εγκληματίας στη δικαιοσύνη. Θεωρητικά, τα κράτη-μέλη πρέπει να συνεργάζονται με το δικαστήριο.

Μεταξύ άλλων, ο φάκελος του ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου κατηγορεί τους 16 κατηγορούμενους ότι παραβίασαν αρκετές από τις αρχές δεοντολογίας της ιατρικής έρευνας που προβλέπονται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης του 1947. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Dr. Francis Boyle, καθηγητή ποινικού και διεθνούς δικαίου στο University of Illinois College of Law, το Καταστατικό της Ρώμης επιτρέπει την εφαρμογή του Κώδικα της Νυρεμβέργης από τις χώρες που το έχουν υπογράψει

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης περιέχει δέκα καθιερωμένα ιατρικά δεοντολογικά πρότυπα που πρέπει να ακολουθούνται κατά τη διενέργεια ιατρικών πειραμάτων σε ανθρώπινα υποκείμενα. Δύο από τα σημαντικότερα είναι: 1) η λήψη συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση για τη συμμετοχή σε ιατρικά πειράματα και 2) η δοκιμή πειραματικών φαρμάκων και εμβολίων πρώτα σε ζώα πριν από τη χορήγησή τους σε ανθρώπους.

Κανένα από τα δύο παραπάνω σημαντικά πρότυπα του Κώδικα της Νυρεμβέργης δεν τηρήθηκε όταν επαγγελματίες της ιατρικής, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και άλλα υψηλόβαθμα άτομα επέβαλαν στους ανθρώπους να λαμβάνουν τα πειραματικά εμβόλια COVID-19. Έτσι, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για γενοκτονία και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά 16 υψηλόβαθμων ατόμων που δεν τήρησαν τις παραπάνω διατάξεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Με δεδομένη την παραπάνω κατάθεση στο ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί: γιατί να μην επιδιώξουν μια παρόμοια κατάθεση στο ΔΠΔ Αμερικανοί πολίτες εναντίον ουσιαστικά των ίδιων μερών που κατονομάζονται στην κατάθεση του Ηνωμένου Βασιλείου (με εξαίρεση τον Μπόρις Τζόνσον); Πρόσθετοι κατηγορούμενοι θα μπορούσαν να είναι ο Dr. Francis Collins και ορισμένοι άλλοι υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Αντί να βασίζονται στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να αναλάβουν δράση, ένας ή περισσότεροι γενικοί εισαγγελείς των πολιτειών θα μπορούσαν ενδεχομένως να υποβάλουν καταγγελία στο ΔΠΔ παρόμοια με την κατάθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά αυτή η ενέργεια από μόνη της θα άφηνε τη διαδικασία και το αποτέλεσμα εντελώς ανεξάρτητα από την αμερικανική νομολογία και εκτός αυτής – δεν αποτελεί αποδεκτή ή επιθυμητή εναλλακτική λύση.

Το κατά πόσον η κατάθεση στο ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι επιτυχής για τη δίωξη οποιουδήποτε από τους κατονομαζόμενους 16 κατηγορούμενους είναι άγνωστο και αβέβαιο. Αντί της κατάθεσης στο ΔΠΔ, αυτό που μπορεί να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας ή περισσότεροι πολιτειακοί εισαγγελείς να εφαρμόσουν μια διαφορετική στρατηγική χρησιμοποιώντας τη δική τους εισαγγελική εξουσία.

Η στρατηγική αυτή προβλέπει ότι τουλάχιστον ένας γενικός εισαγγελέας της πολιτείας θα κάνει τα εξής: 1) να εντοπίσει τα βασικά υψηλόβαθμα άτομα των οποίων οι ενέργειες πρέπει να διερευνηθούν για να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα που σχετίζονται με το COVID-19, και 2) εάν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για εγκληματική δραστηριότητα, να συγκαλέσει σώμα ενόρκων για να ακούσει τα στοιχεία και να προχωρήσει σε απαγγελία κατηγοριών σύμφωνα με τους ποινικούς νόμους της πολιτείας.

Έχει αποδειχθεί ότι η έρευνα για το COVID-19 με σκοπό το κέρδος από τη λειτουργία που διεξήγαγε η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση στο εργαστήριο Wuhan ήταν μια απερίσκεπτη, μυστική δραστηριότητα που εγκρίθηκε, χρηματοδοτήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Drs. Fauci, Collins, Daszak και άλλους αξιωματούχους. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αρνήθηκε να εκτελέσει αυτή την έρευνα, καθώς θεωρήθηκε μη ασφαλής και παραβίαζε ένα μορατόριουμ για τέτοιου είδους έρευνες. Η έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας οδήγησε είτε άμεσα είτε έμμεσα στον πόνο και το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών πολιτών και κατοίκων.

Με βάση πειστικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν σε σώμα ενόρκων, προτείνεται ότι, τουλάχιστον, τα στοιχεία αυτά θα δικαιολογούν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια και/ή ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Ανάλογα με τα προσκομιζόμενα αποδεικτικά στοιχεία και τις διατάξεις των ποινικών κωδίκων των πολιτειών, μπορεί επίσης να προκύψουν κατηγορίες για φόνο ή/και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου.

Εν κατακλείδι, εκατομμύρια νομοταγείς Αμερικανοί έχουν βαρεθεί τα υψηλόβαθμα άτομα που διαπράττουν εγκλήματα για τα οποία με κάποιο τρόπο διαφεύγουν της ευθύνης και της τιμωρίας. Εάν τα στοιχεία δείχνουν ότι τα άτομα αυτά είναι ένοχα για εγκλήματα που σχετίζονται με το COVID-19, όπως περιγράφεται στο παρόν, πρέπει σίγουρα να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν. Είναι πραγματικά καιρός να αναλάβουμε δράση κατά όσων διαπράττουν εγκλήματα σχετικά με το COVID-19!

Πηγή: American Thinker


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση