GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από την Καστοριά! ΑΓΡΙΕΣ αποδοκιμασίες στον Άδωνι . «Με πληρωμένες βενζίνες ήρθες...»

«Θερμή»  υποδοχή επεφύλασσαν οι πολίτες της Καστοριάς στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη με αφορμή εκδήλωση της Δημόσιας Επι...

«Θερμή»  υποδοχή επεφύλασσαν οι πολίτες της Καστοριάς στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη με αφορμή εκδήλωση της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου. 

Έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος οι οποίοι περίμεναν να τα ψάλλουν στον υπουργό Ανάπτυξης  για την ενεργειακή ακρίβεια και τις αυξήσεις σε είδη βασικής ανάγκης, την ώρα που η χώρα έχει κυριολεκτικά «γονατίσει».


Οργισμένοι οι πολίτες γιούχαραν στον Άδωνι μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του και φώναζαν ότι η χώρα έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη.

«Με πληρωμένες βενζίνες ήρθες, από τον ελληνικό λαό Άδωνι! Με πληρωμένες βενζίνες από τον Έλληνα φορολογούμενο!» φώναζαν ορισμένοι. «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;», «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» τον ρωτούσαν ειρωνικά. Στο σημείο μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε, είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση