GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ από την αποκάλυψη της Μαρίας Δεναξά! «ΥΠΑΡΧΕΙ παγκόσμιο μπλακ άουτ στην ενημέρωση για τον Καναδά...»

Σε σειρά αναρτήσεων της στο διαδίκτυο, η  έγκυρη ανταποκρίτρια Μαρία Δεναξα, περιγραφει όσα εξελίσσονται στον Καναδα τις τελευταίες μέρες, κ...


Σε σειρά αναρτήσεων της στο διαδίκτυο, η  έγκυρη ανταποκρίτρια Μαρία Δεναξα, περιγραφει όσα εξελίσσονται στον Καναδα τις τελευταίες μέρες, κοσμοϊστορικά γεγονότα, με την ενημερωση που τα αφορά να μπλοκάρεται διεθνώς:

Yπάρχει παγκόσμιο μπλάκ αουτ στην ενημέρωση για τα όσα διαδραματίζονται στον Καναδά.Εδώ κ μια εβδομάδα διαδηλωτές κατά των περιορισμών κ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού παραμένουν μπροστά από το κοινοβούλιο κ κάτω από το γραφείο του πρωθυπουργού Τριντό Εικόνες απο χθες.
Ο δήμαρχος της Οτάβα κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της συνεχιζόμενης διαμαρτυρίας.
Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες και στο Κεμπέκ, ενώ μπλόκα από αυτοκινητιστές έχουν στηθεί και στα σύνορα με τις ΗΠΑ


Στο μεταξύ η πλατφόρμα GoFundMe ανέστειλε την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τους αυτοκινητιστές. Μπλόκαρε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί.Οι δωρητές έχουν περιθώριο ως τις 19 Φεβρουαρίου να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω και στη συνέχεια το GoFundMe «θα εργαστεί με τους διοργανωτές για να προσφέρει τα εναπομείναντα χρήματα σε αξιόπιστους και γνωστούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση