GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΣΤΗΡΟ μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν! «ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση...»

Οι στόχοι της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση, τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διά...


Οι στόχοι της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση, τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους.

O Βλαντιμίρ Πούτιν πρόσθεσε επίσης ότι ενδεχόμενες καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις από την πλευρά του Κιέβου θα μεγαλώσουν τη λίστα απαιτήσεων της Μόσχας.

Η 90λεπτη τηλεφωνική συνδιάλεξη του Ρώσου προέδρου με τον Γάλλο ομόλογό του ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, όπως αποκάλυψε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος διπλωμάτης ευχαρίστησε τον κ. Μακρόν για τις προσπάθειές του για διαμεσολάβηση και είπε ότι ελπίζει να στεφθούν από επιτυχία.

«Αλλά θα είμαστε μόνο χαρούμενοι εάν η Γαλλία αυτή τη φορά βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνιών που βασίζονται στις αρχές που έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ και γενικά στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων», πρόσθεσε.
Πηγή: Reuters


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση