GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Klaus Schwab! ΦΟΒΟΙ για νέα «πανδημία» (μαζικής κυβερνοεπίθεσης) με «ψευδείς σημαίες»...

«Cyber Polygon»: Επίκειται μαζική κυβερνοεπίθεση με ψευδείς σημαίες;  Κυβερνοπανδημία του Klaus Schwab; Η ατζέντα του WEF «Cyber Polygon» εσ...


«Cyber Polygon»: Επίκειται μαζική κυβερνοεπίθεση με ψευδείς σημαίες;  Κυβερνοπανδημία του Klaus Schwab; Η ατζέντα του WEF «Cyber Polygon» εστίασε "ξαφνικά"στην απεικόνιση μιας κυβερνοεπίθεσης.  

Επίκειται μαζική κυβερνοεπίθεση με ψευδείς σημαίες;
Στις αρχές του 2021, εν μέσω πανικού στα μέσα ενημέρωσης για τον Covid, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) κυκλοφόρησε μια σειρά από πάνελ και λευκές βίβλους που περιγράφουν μια «πανδημία» πολύ διαφορετικής φύσης, δηλαδή μια επικείμενη «κυβερνοεπίθεση με χρήση Covid- 19 παρόμοια χαρακτηριστικά».

Η ατζέντα του WEF ονομαζόταν «Cyber Polygon» και οδηγήθηκε από τον παγκοσμιοποιητή Klaus Schwab με ανησυχητικό ζήλο.

Το WEF και ο Schwab είναι γνωστοί για δύο πράγματα συγκεκριμένα:
-Η συμμετοχή σας σε ένα πολεμικό παιχνίδι που ονομάζεται Event 201, το οποίο προσομοίωσε την παγκόσμια εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτή η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε δύο μήνες ΠΡΙΝ από το πραγματικό γεγονός στις αρχές του 2020 και το μεγαλύτερο μέρος της δράσης που διαδραματίστηκε στο παιχνίδι εφαρμόστηκε στην πραγματικότητα σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της πανδημίας.

-Η ενθουσιασμένη ανακοίνωση του Klaus Schwab ότι η πανδημία είναι η τέλεια "ευκαιρία" για να εγκαινιάσει αυτό που αποκαλεί "Μεγάλη Επαναφορά" της παγκόσμιας οικονομίας, μαζί με την έλευση της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, δηλαδή την πλήρη συγκέντρωση του παγκόσμιου εμπορίου και της διακυβέρνησης σε μια παγκόσμια σοσιαλιστική αυτοκρατορία, όπου "δεν σου ανήκει τίποτα, δεν έχεις ιδιωτική ζωή και είσαι ευτυχισμένος".

[Nov 10, 2016, Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better
https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=731be58d1735 ]

Το γεγονός ότι το WEF ήταν τόσο προνοητικό όσον αφορά την πανδημία Covid ήταν ένα θαύμα. Ήταν σχεδόν σαν να ήξεραν ότι επρόκειτο να συμβεί και οι πολιτικοί τους φίλοι σε διάφορες χώρες δεν έχασαν χρόνο για να επιβάλουν τις δρακόντειες πολιτικές τους σε όλο τον κόσμο. Αλλά τότε συνέβη κάτι που φάνηκε να ανατρέπει το σχέδιο: το γεγονός 201 προέβλεπε έναν αρχικό αριθμό θανάτων 65 εκατομμυρίων, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε.

Στην πραγματικότητα, το μέσο ποσοστό θνησιμότητας για το Covid ήταν μόνο 0,27%.

Ο Covid δεν σκότωσε αρκετούς ανθρώπους και το κοινό άρχισε να αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των αποκλεισμών, τους άχρηστους κανονισμούς για τις μάσκες και την ανάγκη για ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA χωρίς μακροχρόνιες δοκιμές που να αποδεικνύουν την ασφάλειά του.

Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, οι συντηρητικές πολιτείες έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται και να μπλοκάρουν την ατζέντα του Covid. Σήμερα, το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχουν κηρύξει την κατάργηση των περισσότερων κανονισμών, και ακόμη και οι αριστερές μπλε πολιτείες αρχίζουν να υποχωρούν. Ωστόσο, οι περισσότερες συντηρητικές κόκκινες πολιτείες έχουν απαλλαγεί από περιορισμούς για πάνω από ένα έως ενάμιση χρόνο. Ήμασταν χωρίς περιορισμούς όλο αυτό το διάστημα και η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να μας "επέτρεψε" να είμαστε και πάλι ελεύθεροι.

Η αλήθεια είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές του WEF και οι εταίροι τους στο εξωτερικό, απέτυχαν στις προσπάθειές τους να επιβάλουν ιατρική τυραννία, τουλάχιστον στις ΗΠΑ και σε μέρη της Ευρώπης. Η ατζέντα απέτυχε επειδή η επιστήμη ήταν εναντίον της σε κάθε περίπτωση. Δεν είχαν τίποτα. Δεδομένου ότι το 99,7% των ανθρώπων είναι ασφαλές από τον Covid, ήταν αδύνατο να ενσταλάξει στον πληθυσμό αρκετό φόβο ώστε να τους κάνει να εγκαταλείψουν τις ελευθερίες τους.

Έτσι, για όσους από εμάς παρακολουθούμε στενά αυτές τις εξελίξεις, χτύπησε μια κλήση αφύπνισης όταν το WEF άλλαξε ταχύτητα και ξαφνικά εστίασε στην απεικόνιση μιας κυβερνοεπίθεσης. Ήταν το σχέδιο Β;

Τον Απρίλιο του 2021, δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο «Οι παγκοσμιοποιητές θα χρειαστούν άλλη μια κρίση στην Αμερική καθώς η ατζέντα επαναφοράς τους αποτυγχάνει». Σε αυτό το άρθρο, περιέγραψα τα πιο πιθανά σενάρια για το επόμενο καταστροφικό γεγονός, το οποίο περιελάμβανε έναν πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και μια παγκόσμια κυβερνοεπίθεση που διαταράσσει την αλυσίδα εφοδιασμού.

σχετικό λινκ: https://www.zerohedge.com/geopolitical/globalists-will-need-another-crisis-america-their-reset-agenda-fails

Σε αυτό το άρθρο εξήγησα:
"Τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι πολύ απασχολημένα με τη δημιουργία έντασης με τη Ρωσία για την Ουκρανία. Υπάρχουν νέες εντάσεις μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ και συνεχίζεται η αποσταθεροποίηση από τη Δύση στη Συρία. Και ο κίνδυνος μιας αντιπαράθεσης με την Κίνα για την Ταϊβάν αυξάνεται...

Υπάρχει ... ένα αφηγηματικό πλεονέκτημα για τις παγκόσμιες εντάσεις- όταν οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν μια ξένη απειλή, είναι πιο πιθανό να απορρίψουν τις έννοιες της εξέγερσης ενάντια στις κυβερνητικές ατασθαλίες Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το κατεστημένο θα προσπαθήσει να ισχυριστεί ότι το κίνημα της ελευθερίας δεν είναι κίνημα ελευθερίας, αλλά ένα κίνημα "αστροπελέκι" που δημιουργήθηκε από τους Ρώσους για να αποσταθεροποιήσει την Αμερική. Αυτή είναι η προπαγανδιστική στρατηγική των αριστερών μέσων ενημέρωσης εδώ και χρόνια, οπότε γιατί να σταματήσουν;»

Τον Ιούνιο του 2021, έγραψα περισσότερα για την ύποπτη φύση του Cyber Polygon στο άρθρο μου Cyber Polygon: Will the Next Globalist War Game Lead to Another Convenient Disaster; Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2021, έγραψα ένα άρθρο με τίτλο «Τι θα συμβεί αν η επόμενη μεγάλη κυβερνοεπίθεση είναι στο Διαδίκτυο»; Σε αυτό έκανα την εξής παρατήρηση:

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, σημειώθηκε διακοπή του Διαδικτύου που κατέστησε απρόσιτες πολλούς διαδικτυακούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ιστοσελίδων ειδήσεων, του Amazon, του eBay, του Twitch, του Reddit και ορισμένων κυβερνητικών τοποθεσιών. Όλα αυτά συνέβησαν όταν η εταιρεία του δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) Fastly κατέρρευσε. Αν και ο ιστότοπος της Amazon άνοιξε ξανά μέσα σε 20 λεπτά, η σύντομη διακοπή κόστισε στην εταιρεία περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα (και αυτός είναι μόνο ένας ιστότοπος!).

Εντόπισαν γρήγορα και διόρθωσαν το πρόβλημα μέσα σε δύο ώρες και συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι η αποτυχία δεν σχετίζεται με επίθεση στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, αποκάλυψε μια σοβαρή ευπάθεια στο Διαδίκτυο (την οποία ο von Clausewitz θα αποκαλούσε εστίαση).

*[Ο Καρλ φον Κλάουζεβιτς ήταν Πρώσος στρατιωτικός και συγγραφέας περί της θεωρίας στρατηγικής και φιλοσοφίας του πολέμου]

Μεγάλο μέρος του Διαδικτύου βασίζεται σε τρεις μόνο εταιρείες CDN, συμπεριλαμβανομένης της Fastly.

* [CDN (Content Delivery Network ή Δίκτυο Παροχής Περιεχομένου,Web Hosting, (Server))]

Αυτό είναι που με ανησυχεί: εάν υπάρξει κυβερνοεπίθεση σε τέτοια τρωτά σημεία στο Διαδίκτυο και χρησιμοποιηθεί ένα κακόβουλο worm ή άλλο άκρως μολυσματικό όπλο στην επίθεση, τότε ο Klaus Schwab μπορεί κάλλιστα να έχει την κυβερνοπανδημία του.

Σήμερα, οι στρατιωτικές εντάσεις με τη Ρωσία απειλούν να κλιμακωθούν και υποψιάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει η Κίνα και στην Ταϊβάν. Υπάρχει όμως μια πολύ μεγαλύτερη απειλή στον ορίζοντα. Σε αυτό το σημείο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μια επίθεση με ψευδείς σημαίες στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη (ή και στα δύο) είναι αναπόφευκτη, και με τον όρο «ψευδής σημαία» εννοώ ότι η επίθεση θα σχεδιαστεί για να ωφελήσει τους παγκοσμιοποιητές και όχι απαραίτητα τη χώρα που κατηγορείται για αυτό.

Όπως σημείωσα νωρίτερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μακροχρόνιος συνεργάτης πολλών παγκοσμιοποιητών. Η φιλία του με τον μπαμπούλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Χένρι Κίσινγκερ ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και συνεχίζουν να συναντιούνται τακτικά για μεσημεριανό γεύμα, καθώς ο Κίσινγκερ υπηρετεί ως σύμβουλος σε πολλά υποκαταστήματα του Κρεμλίνου. Ο Πούτιν διατηρεί επίσης σταθερούς δεσμούς με το WEF, και μόλις πέρυσι η Ρωσία εντάχθηκε στο δίκτυο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης του Klaus Schwab. Η δήλωση ότι ο Πούτιν είναι αντι-παγκοσμιοποιητής είναι ψέμα, είναι βαθιά μπλεγμένος στο παγκοσμιοποιητικό σύστημα και πάντα ήταν.

Οι παγκοσμιοποιητές παίζουν και στις δύο πλευρές στην ουκρανική σύγκρουση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε αυτό το γεγονός, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ο Πούτιν απείλησε πρόσφατα τις δυτικές κυβερνήσεις με πρωτοφανή αντίποινα εάν προσπαθήσουν να παρέμβουν στις υποθέσεις της Ουκρανίας. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από τα κύρια και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έχουν αυτόματα υποθέσει ότι πρόκειται για απειλή πυρηνικού πολέμου. Δεν νομίζω ότι αυτό εννοούσε ο Πούτιν. Έχω μια άλλη θεωρία...

Είναι απίθανο οι παγκοσμιοποιητές να έχουν ξοδέψει τις τελευταίες δεκαετίες χτίζοντας ένα από τα πιο εξελιγμένα τεχνοκρατικά δίκτυα ελέγχου στην ιστορία για να παρακολουθούν και να κυριαρχούν στην κοινωνία και μετά να το καταστρέφουν εν ριπή οφθαλμού. Δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν το μεταπυρηνικό περιβάλλον. Πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μια μαζική κυβερνοεπίθεση που στοχεύει τη λειτουργικότητα του ίδιου του Διαδικτύου και αυτό θα συμβεί σχετικά σύντομα.

Η κλίμακα της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με το Διαδίκτυο είναι συγκλονιστική. Ακόμα κι αν το διαδίκτυο διακοπεί για μόλις δύο εβδομάδες, οι αγορές και η αλυσίδα εφοδιασμού μας θα επηρεαστούν. Τα οφέλη για τους παγκοσμιοποιητές θα είναι επίσης τεράστια. Μπορούν να εισαγάγουν φίλτρα και τείχη προστασίας για οποιοδήποτε μέρος του Διαδικτύου δεν τους αρέσει (συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών μέσων), υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία του Διαδικτύου από πιθανές πηγές εξάπλωσης του ιού. Θα μπορούσαν να περικόψουν το δίκτυο σε μερικές εγκεκριμένες εταιρικές και κυβερνητικές τοποθεσίες, όλα στο όνομα της προστασίας της ακεραιότητας του δικτύου.

Επιπλέον, μια τέτοια επίθεση θα ήταν ο τέλειος αποδιοπομπαίος τράγος για μια ήδη καταρρέουσα οικονομία και τον αυξανόμενο πληθωρισμό. Στη συνέχεια, οι κεντρικές τράπεζες, οι οποίες είναι πραγματικά υπεύθυνες για την οικονομική μας αστάθεια, θα μπορούσαν απλώς να πουν ότι όλα «επιστρέφουν στο φυσιολογικό» έως ότου (η Ρωσία ή η Κίνα) εξαπλωθεί ο ιός του κυβερνοχώρου. Και μπορεί να εμπλέκεται η Ρωσία, αλλά δεν θα είναι ο Πούτιν που θα δώσει την εντολή, αλλά οι παγκοσμιοποιοί εταίροι του στα παρασκήνια.

Η μηχανή δημοσιότητας γύρω από την Ουκρανία τρέχει σε πλήρη ταχύτητα αυτή τη στιγμή. Βρίσκω λίγο παράξενο το πόσος πανικός και οργή έχει προκληθεί εδώ. Είναι σαν να έχουν ξεχάσει οι άνθρωποι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μόλις περάσει πάνω από μια δεκαετία καταστρέφοντας μια χώρα όπως το Ιράκ χωρίς λόγο. Κανείς δεν φαίνεται να αναφέρει την υποκρισία της έκκλησης για ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, ενώ οι εκστρατείες των ΗΠΑ στο Ιράκ σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους και λίγες χώρες "έδειξαν ενοχλημένες". Προφανώς, τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν τους Δυτικούς να υποστηρίξουν μια άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία για μια σύγκρουση που δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπάρχουν ακόμη και πολυάριθμοι νεοσυντηρητικοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (Lindsay Graham, " I look at you " ) που προωθούν ότι οι αληθινοί συντηρητικοί υποστηρίζουν τον πόλεμο.

Δεν νομίζω ότι είχαν μεγάλη επιτυχία, αλλά τι λειτούργησε ως αποτελεσματική χειραγώγηση κατά των συντηρητικών στο παρελθόν;

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται άλλο ένα Περλ Χάρμπορ - μια επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ή κάτι μεγαλύτερο. Χρειάζονται κάτι για να εξοργίσουν τον αμερικανικό λαό, ειδικά τους συντηρητικούς. Χρειάζονται μια κρίση επικών διαστάσεων για να μας αναγκάσει να αντιδράσουμε συναισθηματικά και να εγκαταλείψουμε τη λογική. Χρειάζονται επίσης μια καταστροφή για να την χρησιμοποιήσουν ως αποδιοπομπαίο τράγο για την επερχόμενη οικονομική κρίση.

Προβλέπω ότι αυτό το γεγονός θα έρθει με τη μορφή μιας μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεσης και η κλιμάκωση των γεγονότων με κάνει να υποψιάζομαι ότι θα επιχειρήσουν να οργανώσουν μια τέτοια επίθεση στο εγγύς μέλλον. Ίσως τους επόμενους μήνες και σίγουρα πριν το τέλος της χρονιάς.

Δεν πρόκειται για τη Ρωσία. Δεν πρόκειται για την Ουκρανία. Ο πραγματικός πόλεμος είναι ανάμεσα στους ελεύθερους λαούς και τους παγκοσμιοποιητές. Όταν οι παγκοσμιοποιητές και οι μαριονέτες τους εξαλειφθούν, οι περισσότερες από αυτές τις καταστροφές θα σταματήσουν. Όσο παραμένουν στην εξουσία, οι κρίσεις θα επιταχύνονται και θα συσσωρεύονται μέχρι να βρουν κάτι που να λειτουργεί. κάτι που κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τις ελευθερίες τους με αντάλλαγμα μια ψεύτικη υπόσχεση ασφάλειας.

πηγή 21-3-22 https://www.pravda-tv.com/2022/03/ein-gross-angelegter-cyber-angriff-unter-falscher-flagge-steht-unmittelbar-bevor/
====================
σχετικές μας αναρτήσεις
12 Ιουνίου 2021
Δοκιμή για επίθεση στον κυβερνοχώρο; Η εκδήλωση Cyber-Polygon 2021 στις 9-7-21. Ο Klaus Schwab, επικεφαλής του WEF αναφέρεται στην άσκηση Cyber-Polygon. Ποιες θα είναι οι συνέπειες παγκοσμίως, από μια επίθεση στον κυβερνοχώρο? είμαστε προετοιμασμένοι για μια τέτοια καταστροφή?
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/06/cyber-polygon-2021-9-7-21-klaus-schwab.html
--------

11 Μαρτίου 2022
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα αποσυνδεθεί από το παγκόσμιο διαδίκτυο στις 11 Μαρτίου 2022, προετοιμάζονται για μαζική κυβερνοεπίθεση? γιατί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αφαίρεσε το Cyber ​​Polygon από την ιστοσελίδα του?
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/03/11-2022-cyber-polygon.html

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση