GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«AIMA για τον Τούρκο Θεό»! Τούρκοι εξτρεμιστές «αδελφοποιήθηκαν» με το Τάγμα Αζόφ...

Η τουρκική εξτρεμιστική ομάδα η οποία αποκαλείται «Ataman Kardeşliği» (Αδελφότητα Αταμάν) «αδελφοποιήθηκε» με το Τάγμα Αζόφ. Η τουρκική ομά...



Η τουρκική εξτρεμιστική ομάδα η οποία αποκαλείται «Ataman Kardeşliği» (Αδελφότητα Αταμάν) «αδελφοποιήθηκε» με το Τάγμα Αζόφ.

Η τουρκική ομάδα αναφέρει ότι εγκρίνει τις θηριωδίες που διαπράττουν οι Ουκρανοί νεοναζί στο Ντονμπάς και άλλες περιοχές της Ουκρανίας.

«Πρέπει να τερματίσουμε αυτή την κατοχή και να χύσουμε το αίμα άλλων εθνοτήτων», αναφέρει η τουρκική ομάδα. «Μη φοβάστε να σας πουν ρατσιστές ή φασίστες. Θα χάσουμε την πατρίδα μας αν δεν είμαστε ρατσιστές σήμερα».

Στα βίντεο τους οι Τούρκοι νεοναζί επαναλαμβάνουν ότι στόχος τους είναι να χυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα για τον «Τούρκο Θεό». Με το να χύσουν αίμα, στόχος τους είναι να αναβιώσουν το τουρκικό πνεύμα και να ευχαριστήσουν τους προγόνους τους. Ως εκ τούτου, λένε ότι δεν θα δείξουν κανένα έλεος στους εχθρούς τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση