GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ! Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Θανάσης Κατερινόπουλος...

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος απάντησε στο ερώτημα εάν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές – Γρίφος η κάθοδός του Δεν υπάρχει α...



Ο Θανάσης Κατερινόπουλος απάντησε στο ερώτημα εάν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές – Γρίφος η κάθοδός του


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το πρόσωπο των ημερών, ο άνθρωπος που φαίνεται να ξεδιπλώνει το κουβάρι των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα, είναι ένα «δυνατό» χαρτί για το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Αν και Παπανδρεϊκός ο ταξίαρχος ε.α Θανάσης Κατερινόπουλος, παραμένει απλός στρατιώτης όπως δηλώνει στο κόμμα!

Με την εμπειρία τους και τις γνώσεις του έχει φωτίσει πολλές πτυχές στο θέμα του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας αλλά και της δολοφονίας της Τζωρτζίνας και πλέον έχει μπει στις καρδιές στου απλού κόσμου.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος από τότε που ήταν ενεργό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό με αφορμή την τεράστια άνοδο της αναγνωρισιμότητας του φήμες τον θέλουν να κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος.

Ο ίδιος μίλησε στο ραδιόφωνο Antenna Star 103,5 και απάντησε σε όλες αυτές τις φήμες: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» είπε.

Για την υποψηφιότητα του στον τόπο καταγωγής του ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους»

Και συνέχισε: «Μιλάμε για την Αιτωλοακαρνανία. Εγώ από εκεί κατάγομαι. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές. Θέλω να πω μια μεγάλη καλημέρα στους συμπατριώτες μου. Γιατί αγαπάω τον τόπο μου, πάντα τον αγαπούσα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση