GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ! Η Πολωνία θα εισβάλει στη Δυτική Ουκρανία κι η Ρουμανία στην Υπερδνειστερία...

Η Πολωνία θα εισβάλει στη Δυτική Ουκρανία κι η Ρουμανία θα εισβάλει στην Υπερδνειστερία!  Μπαίνει κι η Πολωνία στον πόλεμο ίσως και η Ρουμαν...


Η Πολωνία θα εισβάλει στη Δυτική Ουκρανία κι η Ρουμανία θα εισβάλει στην Υπερδνειστερία! 

Μπαίνει κι η Πολωνία στον πόλεμο ίσως και η Ρουμανία! Μυστικές Υπηρεσίες Ρωσίας: η Πολωνία προετοιμάζει προσάρτηση Δυτικής Ουκρανίας υπό το πρόσχημα «ιστορικής επανένωσης». Σχεδιάζει με ΗΠΑ την ” επανένωση” με Δυτική Ουκρανία. Η Πολωνία θα βάλει στρατό στην Ουκρανία. Επικίνδυνη κλιμάκωση καθώς χθες ο Πούτιν προειδοποίησε: Σε περίπτωση ξένης επέμβασης στην Ουκρανία τα χτυπήματα της Ρωσίας θα είναι αστραπιαία. Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα αν χρειαστεί! H ενεργή ανάμειξη της Πολωνίας ή και της Ρουμανίας σημαίνει εμπλοκή ΝΑΤΟ ( άρθρο 5) οπότε κι άμεση πλέον ρωσοΝΑΤΟική σύρραξη. Πολωνία,Ρουμανία, Μολδαβία αλλά και Γερμανία μπαίνουν στο κάδρο…για διαφορετικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ρώσικες μυστικές υπηρεσίες SVR, και τον επικεφαλή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Naryshkin η Πολωνία προετοιμάζει την προσάρτηση της δυτικής Ουκρανίας υπό το πρόσχημα της «ιστορικής επανένωσης».

Η Πολωνία συζητά με την αμερικανική κυβέρνηση την επικείμενη δράση για «επανένωση» με τη Δυτική Ουκρανία αναφέρει το SVR (Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας)

Σύμφωνα με τον Naryshkin: ”υπάρχει η πληροφορία ότι η Ουάσιγκτον και η Βαρσοβία απεργάζονται σχέδια για να θέσουν υπό το στρατιωτικό και πολιτικό έλεγχο τις Πολωνικές ” ιστορικές κτήσεις” στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το SVR το πρώτο στάδιο της ” επανένωσης” θα μπορούσε να είναι η εισαγωγή Πολωνικών στρατευμάτων στις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας υπό το σύνθημα της ”προστασίας από την ρώσικη επίθεση”. Η Πολωνία συζητάει με τη διοίκηση Μπάιντεν τις λεπτομέρειες της αποστολής. Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές συμφωνίες αυτό θα γίνει χωρίς εντολή του ΝΑΤΟ αλλά με τη συμμετοχή πρόθυμων κρατών καθώς η Πολωνία δεν μπόρεσε να συμφωνήσει για πιθανή συμμετοχή σε έναν συνασπισμό ομοϊδεατών εθνών” αναφέρει η Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σύμφωνα με το SVR οι δυνάμεις σχεδίασαν να αναπτυχθούν σε αυτά τα μέρη της Ουκρανίας όπου η απειλή άμεσης εμπλοκής με ρωσικό στρατό είναι ελαχιστοποιημένη και η προτεραιότητα καθηκόντων μάχης του Πολωνικού στρατού θα εμπεριέχει σταδιακή αναχαίτιση του ελέγχου επί στρατηγικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται υπό την Εθνοφρουρά της Ουκρανίας.

Οι Πολωνικές μυστικές υπηρεσίες σε κάθε περίπτωση αναζητούν συνεργάσιμους-δεκτικούς εκπροσώπους από την ουκρανική ελίτ για να σχηματίσουν ένα ”δημοκρατικό” φιλοΒαρσοβικό αντίβαρο στους εθνικιστές, κατά το SVR.



Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Πολωνικής διοίκησης προληπτική περιχαράκωση στη Δυτική Ουκρανία μ΄έναν υψηλό βαθμό πιθανότητας θα οδηγήσει στη διάσπαση της χώρας με τη Βαρσοβία ουσιαστικά να κερδίζει τον έλεγχο των εδαφών όπου θα μπει η ” ειρηνευτική δύναμη” της Πολωνίας μεταφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες. ”

Οι επιλογές για την είσοδο πολωνικών στρατευμάτων στη Δυτική Ουκρανία συζητήθηκαν ανοιχτά στην Ευρώπη τον Μάρτιο, όταν οι ΗΠΑ κατέστησαν σαφές ότι δεν θα συμμετείχαν ανοιχτά σε μια τέτοια επιχείρηση, αλλά δεν θα τους πείραζε αν η Πολωνία με μια «ομάδα χωρών» κατείχε τη Δυτική Ουκρανία.

Το «ειρηνευτικό σώμα» της Πολωνίας σχεδιάζεται να αναπτυχθεί σε εκείνα τα μέρη της Ουκρανίας όπου ο κίνδυνος άμεσης σύγκρουσης με τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ελάχιστος.

Η Ρουμανία θα εισβάλει στην Υπερδνειστερία.
Η Ρουμανία ετοιμάζει εισβολή στη ρωσικών συμφερόντων Υπερδνειστερία.

Αυτό αναφέρουν οι πηγές του WarGonzo. Η αποσχισθείσα Υπερδνειστερία διατάσσει γενική επιστράτευση όλων των ανδρών από 18-55 ετών. Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει ανακοινωθεί στρατιωτική άσκηση στο Κοτόβσκ (AKA Podilsk) από σήμερα έως το 30ο, ~20 χλμ. από τα σύνορα της Υπερδνειστερίας. Που σημαίνει θα υπάρξει πίεση αν όχι ανάμειξη κι από Ουκρανία προς Υπερδνειστερία. O Boύλγαρος Πρωθυπουργός κάλεσε τους υπηκόους της χώρας του να εγκαταλείψουν τη Μολδαβία.

Η Μολδαβία έλαβε την απόφαση να ενταχθεί στις χώρες που επιβάλουν κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας και να παράσχει βοήθεια στην Ουκρανία.Αυτή η απόφαση επέρχεται λίγα 24ωρα μετά την όξυνση και τις επιθέσεις στην Υπερδνειστερία.

Το Ισραήλ, ο Καναδάς και η Γαλλία συνιστούν στους πολίτες τους να μην επισκέπτονται την Υπερδνειστερία. To YΠΕΞ Ισραήλ ζήτησε από πολίτες του να εγκαταλείψουν την Υπερδνειστερία.Κάτι επίκειται άμεσα.

«Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας στην Υπερδνειστερία και του περιορισμού της ικανότητάς μας να παρέχουμε βοήθεια σε Ισραηλινούς που βρίσκονται εκεί, προτρέπουμε τους Ισραηλινούς πολίτες να εγκαταλείψουν αυτήν την περιοχή το συντομότερο δυνατόν” αναφέρει η οδηγία.

Πολωνία, Μολδαβία αλλά και Γερμανία μπαίνουν στο κάδρο….
Δήλωση Μεντβέντεφ για την απόφαση Γερμανικού Κοινοβουλίου με ευρεία πλειοψηφία (586 υπέρ 100 κατά 7 απόντες) να παράσχει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία. Σαρκάζει αλλά και προειδοποιεί:

”Η Bundestag αποδέχθηκε τη χορήγηση βαρύ οπλισμού στο καθεστώς Ζελένσκι. Εμφανώς οι Γερμανοί βουλευτές δεν μπορούν να επαναπαυτούν στις δάφνες των προκατόχων τους στο Γερμανικό Κοινοβούλιο που έφερε ένα διαφορετικό όνομα τον προηγούμενο αιώνα. Αυτό είναι λυπηρό για το κοινοβούλιο. Θα έχει θλιβερό τέλος.”



Η Πολωνία θα εισβάλει στην Ουκρανία κι η Ρουμανία θα εισβάλει στην Υπερδνειστερία! Διπλή εισβολή ετοιμάζει το δυτικό μπλοκ. Πρώτον ως αντιπερισπασμό και β΄ για να κάνουν απόσβεση για τη χασούρα στο Ντονμπάς όπου ο ρώσικος στρατός συνεχώς προελαύνει. Τρίτον δημιουργούν πρόσχημα και τετελεσμένο με εμπλοκή ΝΑΤΟικών χωρών ώστε να νομιμοποιείται να μπει στον πόλεμο η Συμμαχία!

ΝΑΤΟ ΗΠΑ υποκινούν και Σκνδιναβία κατά Ρωσίας. Η Σουηδία και η Φινλανδία άρχισαν να συζητούν για το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ. Ο Jens Stoltenberg, υποστήριξε αυτή την ιδέα και υποσχέθηκε να παράσχει στις δύο χώρες μια γρήγορη είσοδο. Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει με πολιτικά και στρατιωτικά μέσα τις 2 χώρες αφού εκλαμβάνει μια τέτοια εξέλιξη όπως είπε ως υπαρξιακή απειλή γι αυτήν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μετατρέπουν τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας σε πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Αυτός ήταν ο στόχος!
Θα κερδίσουν από πώληση όπλων και ενέργειας στην Ευρώπη!
Η Ευρώπη προδίδει τους λαούς τους οδηγώντας τους σε πολέμους ίσως και πυρηνικό ολοκαύτωμα αλλά και πτωχοποίηση λόγω ενεργειακού!
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση