GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

43ΧΡΟΝΟΣ στην Θεσσαλονίκη! ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ από το νοσοκομείο και μετά από λίγο πέθανε σε μια καρέκλα...

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος 43χρονος σύμφωνα με την ειδησεογραφία πήγε σε κρατικό νοσοκομείο καθώς πονούσε στο πόδι, ο γιατρός του είπε...


Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος
43χρονος σύμφωνα με την ειδησεογραφία πήγε σε κρατικό νοσοκομείο καθώς πονούσε στο πόδι, ο γιατρός του είπε ότι δεν έχει τίποτα και τον έδιωξε. Ο ασθενής επέμενε ότι κάτι έχει αλλά το ιατρικό προσωπικό τον απομάκρυνε φωνάζοντας σεκιούριτι. Ο 43χρονος αισθανόμενος ανασφάλεια κάθισε σε κάτι καρέκλες του νοσοκομείου όπου και τη νύχτα πέθανε. Του έδωσαν σημασία στις 11:30 το πρωί οπότε και διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γιατροί του νοσοκομείου δεν επέτρεπαν αρχικά να γίνει η αναγνώριση, επικαλούμενοι λόγους covid, τονίζοντας ότι ο 43χρονος ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Μόνο που από την νεκροψία – νεκροτομή -η οποία διενεργήθηκε οκτώ ημέρες αργότερα και μετά από υπογεγραμμένο χαρτί εισαγγελέα- διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος άνδρας δεν νοσούσε με κορωνοϊό.
Ο κρατικός υπάλληλος γιατρός και το υπόλοιπο προσωπικό που έδιωξαν τον ασθενή θα συνεχίσουν τη βάρδιά τους και την επόμενη ημέρα καθώς δεν αξιολογούνται από κανέναν, δεν έχουν καμία ευθύνη και προφανώς ούτε ίχνος ευθιξίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση