GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ! «503% ΑΥΞΗΣΗ στους θανάτους ποδοσφαιριστών παγκοσμίως...»

Αύξηση – σοκ 503% στους θανάτους αθλητών παγκοσμίως.   Δύσκολο να εξηγηθεί το μεγάλο ποσοστό αύξησης θανάτων αθλητών.   Ο καρδιολόγος Πάνος ...


Αύξηση – σοκ 503% στους θανάτους αθλητών παγκοσμίως.  
Δύσκολο να εξηγηθεί το μεγάλο ποσοστό αύξησης θανάτων αθλητών.  


Ο καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις υπογραφές που έμπαιναν σε δελτία παικτών να αγωνιστούν, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε, αλλά και την αύξηση στον αριθμό των θανάτων των αθλητών, παγκοσμίως.

«Είναι όπως το λέτε. Μετά από τόσα χρόνια και τόσες προσπάθειες θα έπρεπε να έχει αλλάξει αυτό και να αισθάνονται όλοι δικαιωμένοι. Για τους πολίτες πάνω απ’ όλα. Εμείς τους συστήνουμε να κάνουν συγκεκριμένη άσκηση για να έχουν την συνείδησή τους καθαρή.

Η κάρτα υγείας θα πρέπει να είναι πραγματική. Η Πολιτεία είχε κάνει προσπάθειες μετά από κάποια στιγμή που είχε αναδειχθεί το ζήτημα. Ξεκινάει από τους παιδιάτρους που γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια. Γενικά πρέπει με προγραμματισμένη διαδικασία να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Ισως πρέπει όλο αυτό να γίνει πιο συντονισμένα. Εμείς ακόμη συζητάμε για το αν μπορεί να υπάρχει δελτίο που δεν φέρει αληθινή υπογραφή» είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι είχε σώσει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανέφερε: «Είναι θέμα ιεράρχησης. Σε επίπεδο διεθνών διοργανώσεων με ομάδες υψηλού επίπεδου και όχι μόνο είναι άδικο να γίνονται τέτοια συμβάντα.

«Υπάρχει μια αύξηση στους θανάτους των αθλητών παγκοσμίως κατά 503%, σύμφωνα με έκθεση της FIFA. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί το μεγάλο ποσοστό. Χρειάζεται μία αναγνώριση ότι υπάρχει το πρόβλημα και στη συνέχεια να γίνει σχεδιασμός από τα οργανωμένα κράτη.»
……………
typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση