GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ τα όρια! ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σχόλιο του BBC για την Αμάντα Γεωργιάδη...

Στα ονόματα που συζητήθηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovision ήταν η Αμάντα Γεωργιάδη, με την ελληνική συμμετοχή να κατακτά την...


Στα ονόματα που συζητήθηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovision ήταν η Αμάντα Γεωργιάδη, με την ελληνική συμμετοχή να κατακτά την 8η θέση και πολλά διθυραμβικά σχόλια. 

Η ερμηνεία της Αμάντα Γεωργιάδη αποθεώθηκε τόσο από το κοινό που την παρακολούθησε live, όσο και από όσους την είδαν στην τηλεόραση.

Το απαράδεκτο σχόλιο του BBC
Βέβαια… και τα αρνητικά σχόλια είχαν την τιμητική τους, μιας και πάντα θα υπάρχει και η μερίδα των ανθρώπων, που θα αρέσκεται σε κάτι άλλο. Το σχόλιο όμως που έγινε viral από την επίσημη σελίδα του bbciplayer στο instagram για την Αμάντα ήταν υπέρ του δέοντος καυστικό και σε είχε μέσα του έντονα την υπερβολή.

«Εγώ στα 8 μου, προσπαθώντας να πείσω την οικογένεια μου να ακούσει το αυτοδημιούργητο μιούζικαλ μου». Φυσικά, το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε και θύελλα αντιδράσεων, όπως θα δείτε στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση