GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΝΖΥΜΟ ο Μπιλ Γκέιτς ετοιμάζει το μικροτσίπ εμβολίου...

Ένζυμο που θα κάνει το εμφύτευμα μικροτσίπ εμβολίου του Bill Gates γνωστό ως LUCIFERASE.  ( Natural News ) Μέρος του σχεδίου εμβολιασμού κατ...

Ένζυμο που θα κάνει το εμφύτευμα μικροτσίπ εμβολίου του Bill Gates γνωστό ως LUCIFERASE. 

( Natural News ) Μέρος του σχεδίου εμβολιασμού κατά του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) είναι η ένεση σε ανθρώπους με σύριγγες που περιέχουν εμφυτεύσιμα τατουάζ «κβαντικής κουκκίδας», τα οποία αναφέραμε ότι είναι ένας τύπος μικροτσίπ που φαίνεται να αποτελεί το σήμα το τέρας.

https://www.naturalnews.com/2020-04-03-eugenicist-bill-gates-demands-digital-certificates-coronavirus-vaccination.html

Και περαιτέρω απόδειξη αυτού έρχεται με τη μορφή του ενζύμου που επέλεξε ο Μπιλ Γκέιτς για να τα κάνει όλα δυνατά, το οποίο έχει ονομαστεί δυσοίωνα «λουσιφεράση».

https://www.nowtheendbegins.com/bill-gates-human-implantable-quantum-dot-microneedle-vaccine-delivery-system-needs-luciferase-666/

Σύμφωνα με αναφορές, η λουσιφεράση θα ενεργοποιήσει αυτές τις «μικροβελόνες» με κβαντικές κουκκίδες, όπως ονομάζονται επίσης, μεταφέροντας αποτελεσματικά τα λεγόμενα εμβόλια στο σώμα των ανθρώπων. Αυτό το "ένζυμο λουσιφεράσης βιοφωταύγειας κοντά στην υπέρυθρη ακτινοβολία" είναι αυτό που θα κάνει τα εμβόλια Gates αναγνώσιμα μέσω ειδικών εφαρμογών για φορητές συσκευές που θα σαρώνουν το σημείο της ένεσης και θα αναγνωρίζουν τα "ψηφιακά πιστοποιητικά" ή την απόδειξη εμβολιασμού, που ο Gates και άλλοι έχουν ανακοινώσει δημόσια πρόσφατα. μέρες.

Με τη βοήθεια της λουσιφεράσης, η απόδειξη εμβολιασμού ενός ατόμου θα είναι αναγνώσιμη στο διηνεκές πολύ καιρό μετά την ένεση του εμβολίου για τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19). Εάν υπάρχει ψηφιακό πιστοποιητικό, με άλλα λόγια, αυτό το άτομο θα επιτρέπεται να εισέλθει σε ένα κατάστημα για να αγοράσει τρόφιμα ή να πετάξει με αεροπλάνο. Εάν δεν υπάρχει, τότε αυτό το άτομο πιθανότατα θα απομακρυνθεί και θα του πει να πάει να εμβολιαστεί εάν θέλει να συμμετέχει στην κοινωνία.

«Κάθε μέρα που περνά, γίνεται πιο ξεκάθαρο και ξεκάθαρο σε όσους από εμάς πιστεύουν τη Βίβλο ότι ζούμε σε μια πολύ μοναδική χρονική περίοδο», γράφει ο Geoffrey Grider για το Now the End Begins . «Τόσο μοναδικό, στην πραγματικότητα, που ίσως βλέπουμε το βασίλειο του Αντίχριστου και το σύστημα του Σημάδιου του Θηρίου να συγκεντρώνονται μπροστά στα μάτια μας».

Το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ ψηφιακής ταυτότητας της Microsoft φέρει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #060606

Η ξαφνική άνοδος του Μπιλ Γκέιτς και τα σχέδιά του για παγκόσμια κυριαρχία στα εμβόλια δεν περνούν απαρατήρητα, ακόμη και από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η ατζέντα του ολοκληρώνεται γρήγορα καθώς πολιτείες σε όλη τη χώρα δολώνουν το κοινό για να αποδεχθεί ένα «νέο κανονικό» όπου η ιχνηλάτηση επαφής, η προστατευτική ένδυση και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας .

Χρησιμοποιώντας τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19) ως κάλυμμα, αυτοί οι αυταρχικοί παγκοσμιοποιητές επιβάλλουν κάθε είδους νέους περιορισμούς στις μάζες χρησιμοποιώντας φόβο και εξαναγκασμό για να το κάνουν γρήγορα. Και μας ρίχνουν όλα τα είδη πινακίδων τέλους στα πρόσωπά μας στην πορεία, συμπεριλαμβανομένης μιας άλλης εμφυτεύσιμης συσκευής μικροτσίπ που δημιουργήθηκε από τη Microsoft που φέρει τον αριθμό πατέντας #060606 ή 666 χωρίς τα μηδενικά.

Αυτή η νέα τεχνολογία «σήμανσης» αναγνώρισης, η οποία αποτελεί μέρος του ID2020, θα λειτουργεί ως ψηφιακό μικροτσίπ ταυτότητας ή «διαβατήριο ασυλίας», που θα επιτρέπει στους ανθρώπους που το αποδέχονται να αποτελούν μέρος της νέας κανονικότητας μόλις τελειώσουν τα lockdown. Όσοι αρνούνται αυτό το μικροτσίπ #060606, ωστόσο, δεν θα επιτρέπεται να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, γίνεται σαφές ότι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων έχει φτάσει. Και κάθε άτομο που θα μείνει πίσω θα αναγκαστεί να αποδεχθεί αυτή την εμφυτεύσιμη τεχνολογία, διαφορετικά θα του απαγορεύεται να συμμετέχει σε αυτήν. Αυτό σημαίνει καμία δουλειά, κανένα φαγητό και καμία κοινωνική αλληλεπίδραση οποιουδήποτε είδους, εκτός και αν συμφωνήσετε να πάρετε αυτό το συλλογικό Mark of the Beast σε όλα τα πολλά στοιχεία του.

«Καλώς ήλθατε στο Now the End Begins , και νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνετε γιατί λέμε ότι είναι η «πρώτη γραμμή των εσχάτων»», καταλήγει ο Grider. "Η πτήση #777 προετοιμάζεται για απογείωση."

Για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα σχετικά με τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19), φροντίστε να ανατρέξετε στο Pandemic.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
NaturalNews.com
NowTheEndBegins.com
https://naturalnews.com/2020-05-15-enzyme-bill-gates-vaccine-microchip-implant-luciferase.html

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ

1 σχόλιο

  1. Για οσους δεν καταλαβαν αυτα τα ξιπασμενα ψυχοπαθη γερασμενα κωλοπαιδα,μας γλεντανε.Οι κινησεις τους ειναι επιτηδες προσαρμοσμενες σε προφητειες οραματα ωστε η πλεμπα να θεωρησει οτι ,τα σατανικα τους θελω ειναι πανω απο τις δυναμεις μας,εφοσον "Αγιοι"ανθρωποι τα ειχαν προβλεψει.Απλα ολοι αυτοι που θελουν να κυριαρχησουν ειναι πρωην συμπλεγματικοι και ιδιορυθμοι πιτσιρικαδες που βασανιζαν ζωα,ενοχλουσαν τους γηραιους και επιτιθεντο σε μικροτερους.Αυτα τα μπασταρδα μεγαλωσαν,συνεχισαν να ειναι σκατοχαρακτηρες αγωνιστικαν για χρημα,και τωρα συνεχιζουν την βδελυρη σχεψη τους.Τον Κινεζο,τον ρωτησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση