GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καντίροφ συμβουλεύει την Πολωνία να μην «κλαψουρίζει» για να μην γίνει πρώην πραγματικότητα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ραμζάν Καντίροφ, 28 Μάη 2022: « Η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ραμζάν Καντίροφ, 28 Μάη 2022:
«Η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της...

ειδικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης κι είναι μόνο θέμα χρόνου. Οι νίκες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων βρίσκονται μόνο στις σελίδες των δυτικών μέσων ενημέρωσης».
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, συμβούλεψε την Πολωνία να είναι σιωπηλή και "να μη γαβγίζει", και επίσης να θυμάται ότι οφείλει την παρουσία της στην ΕΣΣΔ.
Ειδικότερα:
«Στον τομέα της πληροφόρησης εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι που, μέχρι πρόσφατα, ικανοποιούνταν αθόρυβα με τα απομεινάρια της Γερμανίας, της Αγγλίας και, προφανώς, των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα μιλάμε για την Πολωνία. Η χώρα που εμφανίστηκε χάρη στην ΕΣΣΔ και επέζησε χάρη στη Ρωσία.
Η Πολωνία θα βγει από την πραγματικότητα όσο γρήγορα έγινε χώρα, αν δεν σταματήσει να φλυαρεί.
Η Ρωσία γνωρίζει από πρώτο χέρι τι είναι εθνικισμός, επομένως θα κινείται συστηματικά προς τον στόχο της αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας. Αυτή είναι μια ευγενής αποστολή που θα βάλει τέλος στα κακά πνεύματα.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της Δύσης και του Κιέβου για την αποτυχία της ειδικής επιχείρησης της Μόσχας, η νίκη θα είναι για τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας κι είναι μόνο θέμα χρόνου.
Η γραμμή επαφής στο Σεβεροντόνετσκ είναι υπό πλήρη έλεγχο. Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν αποκλειστεί στην πόλη. Τώρα απομένει "να τελειώσει το έργο που έχει ξεκινήσει και να καθαριστεί η πόλη από τις ουκρανικές συμμορίες"
»

- Кадыров посоветовал Польше "не тявкать", чтобы не стать былью

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση