GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ! Έτοιμος να συναντήσει τον Πούτιν δηλώνει τώρα ο Ζελένσκι...

Έτοιμος να συναντήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν για να τερματιστεί ο πόλεμος, δηλώνει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.  Ο πρόεδρος ...


Έτοιμος να συναντήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν για να τερματιστεί ο πόλεμος, δηλώνει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ο μοναδικός ρώσος αξιωματούχος με τον οποίο είναι πρόθυμος να συναντηθεί και με ένα μόνο θέμα στην ατζέντα: τον τερματισμό του πολέμου.

Ο Ζελένσκι, συμμετείχε διαδικτυακά χθες βράδυ σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Ο ουκρανός πρόεδρος σημείωσε πως ο σχεδιασμός συνομιλιών με τη Μόσχα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, επικαλούμενος τα εγκλήματα που φέρεται να διέπραξε ο ρωσικός στρατός στη διάρκεια αυτού του πολέμου.



Υπογράμμισε επίσης ότι οποιαδήποτε απόπειρα ανάκτησης δια της βίας της χερσονήσου της Κριμαίας, που η Ρωσία προσάρτησε το 2014, θα προκαλούσε εκατοντάδες χιλιάδες θύματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση