GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ! Προεκλογική αύξηση των εισακτέων στα ΑΕΙ...

Καθαρά προεκλογική αύξηση των εισακτέων στα ΑΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 κατά 11% ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας: Ο συνολικός αριθ...


Καθαρά προεκλογική αύξηση των εισακτέων στα ΑΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 κατά 11% ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας: Ο συνολικός αριθμός εισακτέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ανέρχεται σε 68.394. 

Σε αυτούς θα προστεθούν και οι εισακτέοι στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής, του Εμπορικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.

Όλα αυτά όταν ο αριθμός των υποψηφίων που εισήχθησαν το 2021 σε ΑΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ και ΑΕΑ ανερχόταν σε μόλις 60.070 με τις μεθόδους εξετάσεων και κρίσης των υποψηφίων που για πρώτη φορά στην ιστορία είχαν ανακοινωθεί 3 μήνες πριν τις εξετάσεις, εν μέσω καραντίνας!

Κι έμειναν εκτός ΑΕΙ συνολικά 40.000 μαθητές εν μέσω κορωνοϊού, με τα όσα  είχε σκαρφιστεί η υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως για να μειώσει τις θέσεις των εισακτέων. Προς τέρψιν των Κολεγίων που θησαύρισαν και των πανεπιστημίων εκτός Ελλάδος για όσες οικογένειες είχαν την δυνατότητα, που βρήκαν άφθονα «πελατάκια».

1 σχόλιο

  1. Πουσαι,τσοκαρο,πες στο πουτανακι την Μιχαηλιδου,μην τυχον και πειραξετε "το Χαμογελο του παιδιου"Μαζεψτε τον κωλονομο4921/2022[αρ.67 νομιζω],γιατι αρκετα εχουν τραβηξει τα παιδια μας απο εσενα κυριως.Κατω τα χερια απο τα ορφανα και κατατρεγμενα.Και σεις ανθρωποι,ξεσηκωθειτε,ειναι ντροπη,γαμω τον καναπε σας,να βαλει λουκετο το Ιδρυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση