GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΛΙ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης...

Του  Ανδρέα Μουντζουρούλια   Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα ”στραβά” μάτια στις προκλήσεις της Άγκυρας: Ο Ζεϊμπέκ βρέθηκε σε εκδήλωση οργανώσεων στη Θράκ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα ”στραβά” μάτια στις προκλήσεις της Άγκυρας: Ο Ζεϊμπέκ βρέθηκε σε εκδήλωση οργανώσεων στη Θράκη που ”βαπτίζονται” ως ”τουρκικές”!

Συνεχίζει να προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παίζει τα παιχνίδια της πακιστανικής κοινότητας, αλλά και της Άγκυρας. Για άλλη μία φορά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ, βρέθηκε σε συγκέντρωση της λεγόμενης ”Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης!

Πριν δύο ημέρες έλαβε χώρα το ”Το Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Hıdrellez”, ”που διοργανώθηκε από την ”Τουρκική” Ένωση Ξάνθης (ITB)”, σύμφωνα με τουρκικό ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το τουρκικό ΜΜΕ, ”στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι ομάδες Λαϊκών Χορευτικών και Μουσικών Ομάδων ”Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης, το Παράρτημα Νέων ”Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης και οι μαθητές του Βαλκανικού Σχολείου Νέων της ”Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση, ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Murat Ömeroğlu, ο Πρόεδρος της ”Τουρκικής” Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ο Μουφτής İbrahim Şerif, ο Αντιμουφτής Ξάνθης Ahmet Hraloğlu, ο Hüseyin Zeybek και ο Süha Bekiro. Συμμετείχαν επίσης ο Hüseyin Baltacı, Πρόεδρος της Ένωσης Επιτροπών Σχολικών Μειονοτήτων Δυτικής Θράκης, ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος FEP Bahri Belço, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θρησκευτικών Υπαλλήλων Τζαμιών Δυτικής Θράκης Sadık Sadık και άλλοι καλεσμένοι.

Ο Πρόεδρος της ITB Ahmetoğlu δήλωσε ότι το Nevruz και το Hıdrellez είναι τα πιο σημαντικά ανοιξιάτικα φεστιβάλ για τις ”τουρκικές” και μουσουλμανικές κοινότητες που ζουν στην ευρύτερη γεωγραφία από την Κεντρική Ασία έως τα Βαλκάνια, και τόνισε ότι η Ilıca είναι ένα από τα μέρη όπου πραγματοποιείται η πιο σημαντική γιορτή Hıdrellez στην Περιφέρεια Ξάνθης.”

1 σχόλιο

  1. Να το xαρτακι με τις παρεvεργειες του εμβoλioυ….Aκoυστε !

    7 εκατομμύρια άνθρωποι .Kανένας δεν το έχει δει αυτό το χαρτί.......
    Ας δούμε τι λέει;

    https://www.facebook.com/radiolefkimmi/videos/1046740649604899

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση