GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ οι "ήρωες της Ουκρανίας", καθότι "στην Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τον αποκαλούν "ατρόμητο Ουκρανό πολεμιστή". Είναι ο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τον αποκαλούν "ατρόμητο Ουκρανό πολεμιστή". Είναι ο... Νταβίντ Γκεωργκίεβιτς Κασάτκιν. Γεννημένος, στην Μαριούπολη, το 1996 με δευτεροβάθμια εκπαίδευση, που μόλις την ολοκλήρωσε κατατάχθηκε στο σύνταγμα του Αζόφ.
Τις πρώτες ημέρες των εχθροπραξιών, συνάντησε έναν συνταγματάρχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την άμυνα της ακτής, στην Μαριούπολη. Τον πυροβόλησε.
Αργότερα, όσο καθόταν στα υπόγεια του Αζοφστάλ, ο Ντέιβιντ ανέβασε μια ανάρτηση, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Τσετσενίας και συμπολεμιστή των Ρωσικών δυνάμεων "Ραμζάν Καντίροφ και τα σκυλιά του", με την οποία υποσχέθηκε να σκοτώσει το κεφάλι της Τσετσενίας και "τα σκουπίδια των γουρουνιών του", ν΄ αποκεφαλίσει την μητέρα του, να "περιλάβει τ΄αδέλφια του" και "να αφήσει τις κόρες του να μπουν στον γύρο" (έκφραση για μαζικούς βιασμούς).
Αφού αιχμαλωτίστηκε, ο μάτσο ναζί του Αζόφ κλήθηκε να βγάλει τα ρούχα του και να δείξει τα τατουάζ του. Στο σώμα του υπήρχε μια θέση με αποσπάσματα του Λεωνίδα, από την ταινία "300",  το κεφάλι του διαβόλου και η φράση που επιβεβαιώνει τη ζωή. "Σκότωσε τους πάντες".
Εδώ οι "ήρωες της Ουκρανίας", καθότι "στην Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός", για καλοθρεμμένους κομματάρχες και ισαποστάκηδες!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση