GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΟΣ Ερντογάν: «Δεν υπάρχει πια για μένα Μητσοτάκης!»

Σκληρή δήλωση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συ...


Σκληρή δήλωση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. 

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος, μετά το υπουργικό συμβούλιο, δήλωσε: «Για μένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης και δεν θα δεχθώ να συναντηθώ ποτέ μαζί του».

Ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε την Ελλάδα πως έχει χτίσει 10 βάσεις εναντίον της Τουρκίας ενώ ενοχλήθηκε και από την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.


«Για μένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης. Δεν θα ξανασυναντηθώ ποτέ μαζί του», δήλωσε σήμερα (23/5) ο Τούρκος πρόεδρος μετά το υπουργικό συμβούλιο.

«Δε θα του ξαναμιλήσω. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα εμπλέκουμε τρίτες χώρες στα ζητήματά μας. Και πήγε στο Κογκρέσο και έκανε κριτική στην Τουρκία» ανέφερε ο Ερντογάν, σχολιάζοντας το ταξίδι του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

«Η Ελλάδα έχει χτίσει δέκα βάσεις. Εναντίον ποιας χώρας;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Μπορεί να εγκαταστήσει όσες βάσεις θέλει». «Είχα συμφωνήσει μαζί του για το συμβούλιο στρατηγικής συνεργασίας, αλλά δεν πρόκειται να γίνει», τόνισε. Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι «οι ΗΠΑ δεν θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τα F-16 έχοντας στο νου τους τι θα πει ο Μητσοτάκης».

«Δεν θα συμφωνήσω ποτέ να συναντηθώ μαζί του. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με αξιότιμους πολιτικούς», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

1 σχόλιο

  1. Να υπενθυμισω οτι,ο Πρωθυπουργος μιας χωρας αντιπροσωπευει τους πολιτες της.Το φτυσιμο του Ερντογαν ειναι και για παρτη μας,μεταφραζομενο στα επισημα ελληνικα:Ποσο μαλακες ειστε εσεις που ψηφισατε αυτο το τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση