GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, τις αποφάσεις της "δημοκρατικής", "ανθρώπινης", "πολιτισμένης" Ευρώπης...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Έχουν φτάσει στις 10.600 κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, οι "εταίροι" μας και οι Ρώσοι ανοίγουν...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Έχουν φτάσει στις 10.600 κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, οι "εταίροι" μας και οι Ρώσοι ανοίγουν... σαμπάνιες, ενώ οι Ευρωπαίοι περιμένουν στωϊκά την εξολόθρευσή τους.
Όσο έμπαιναν οι κυρώσεις, ΚΑΝΕΝΑ δυτικό ΜΜΕ δεν αναφερόταν στις επιπτώσεις! Αντίθετα, πανηγύριζαν, για τα δεινά που θα προκαλούνταν, στον Ρωσικό λαό και θα τιμωρούσαν τον Πούτιν. Τυχαίο;; Δεν νομίζω!
Οι ηγέτες της ΕΕ περίμεναν ότι ο πόλεμος θα τέλειωνε σε 20 μέρες και σαν κύριοι θα θριαμβολογούσαν, για τις "ανθρωπιστικές" τους αποφάσεις, που ανάγκασαν τον Πούτιν ν΄ αποσυρθεί, από την Ουκρανία.
Ωστόσο, άλλα ήταν τα σχέδια της μοίρας!
Οι κυρώσεις έβαλαν σε τροχιά ανάπτυξης την εθνική οικονομία της Ρωσίας, που, πλέον, δημιουργεί δικά της κεντρικά συστήματα διεθνών συναλλαγών, σε συνεργασία με τις φιλικές της χώρες. (2/3 του κόσμου).
Όλο αυτό το σύστημα θα βασίζεται στα εθνικά νομίσματα και το ίδιο το ρούβλι θα έχει αντίκρυσμα σε χρυσό. Κανείς και για κανέναν λόγο δεν θα μπορεί να  ληστέψει κρατικά αποθέματα των χωρών, ούτε να εμποδίσει την οικονομική ανάπτυξη κάθε χώρας με "κυρώσεις" και απειλές. Αυτό σημαίνει μαζική αποδολαριοποίηση του παγκόσμιου εμπορίου και εξόφληση χρεών, σε τοπικά νομίσματα. Σημαίνει ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!
Αντίθετα στη Δύση, που έκλεισε την στρόφιγγα της Ενέργειας, από την Ρωσία, τα δεινά καταφθάνουν.
Η "απαλλαγή, από την Ρωσική εξάρτηση" έχει γονατίσει την λειτουργία κρίσιμων εθνικών υποδομών, μεγάλης βιομηχανίας, αγροτικού τομέα, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κάθε λαϊκού νοικοκυριού.
Η πείνα είναι προ των πυλών, η ανεργία θα φτάσει στα ύψη και πόλεμοι απειλούνται, σε πολλές "καυτές" ζώνες του πλανήτη.
Ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, τις αποφάσεις της "δημοκρατικής", "ανθρώπινης", "πολιτισμένης" Ευρώπης, που θεωρεί δικαιότερη την αποστολή όπλων παλαιάς και σύγχρονης τεχνολογίας και χρημάτων, στην Ουκρανία του φασισμού, από την ανακούφιση της οικονομικής κατάστασης των πολιτών της.
Ας χειροκροτήσουμε, όλοι μαζί, την Ευρώπη των Σόλτς και Μακρόν, που θεωρεί τον επανεξοπλισμό της μιλιταριστικής Γερμανίας με 100 δις ευρώ, ως δικαιότερη απόφαση, από την σωτηρία των πολιτών της, που απειλούνται με πείνα και παγωνιά.
Η μαζική μας εξόντωση έχει μπει, ήδη, στα σκαριά, πολύ πριν τον πόλεμο! Η καταστροφή των οικονομιών των χωρών-μελών έχει αποφασιστεί, πολύ πριν απ΄τον πόλεμο.
Και στην ολοκλήρωση αυτών των σχεδίων έχουν συμβάλλει ΟΛΟΙ! Και εμείς μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση