GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ»! ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ Χατζηνικολάου και Βαρουφάκη για τον Μητσοτάκη...

Η ατάκα του Γιάνη Βαρουφάκη που εκνεύρισε τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο.  Χαμός στον αέρα το...


Η ατάκα του Γιάνη Βαρουφάκη που εκνεύρισε τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο. 

Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να σχολιάσει όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε στον γραμματέα του ΜέΡΑ 25:
«Τίποτα καλό δεν βλέπετε, όμως (σ.σ. για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν). Είναι φοβερό. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Μαύρη σαν καλιακούδα! Ούτε μισή θετική κουβέντα δεν είπατε, για τίποτε!».

Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό», με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει: «Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή», του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η on air «διαμάχη» μεταξύ των δύο ανδρών κράτησε αρκετά λεπτά, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αποχωρεί λίγο αργότερα από τη συνέντευξη.

Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.

Ακούστε όλη την ένταση μεταξύ των δύο, στο παρακάτω video...

1 σχόλιο

  1. 40 χρονια καμουφλαρισμενο,πουτανακι,γαμιολη Χ"νικο.Απο σημερα και μεχρι να γινετε μπροσταρηδες για να σωθει "το χαμογελο του παιδιου"θα σας ξεφτιλιζω,ολα τα γιουσουφακια του παιδοκτονου Μητσοτακη.Τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση