GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ο Μαγιορκίνης! «Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουμε αυξημένη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού...»

Την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού περιέγραψε ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής – Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης...


Την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού περιέγραψε ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής – Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Αναφερόμενος στις πιο μεταδοτικές μεταλλάξεις έκανε λόγο για ανάγκη παρατήρησης της κατάστασης στην Νότιο Αφρική, δεδομένου ότι η τρέχουσα χειμερινή εκεί περίοδος είναι η αντίστοιχη φθινοπωρινή στη χώρα μας, και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

«Δεν μας ανησυχεί σε πρώτη φάση. Υπάρχει μια αυξημένη μεταδοτικότητα ωστόσο», είπε μεταξύ άλλων  «Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουμε αυξημένη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού, όπως έχουμε δει να γίνεται για δύο σεζόν συνεχόμενα. Είναι σίγουρα η πιο “θερμή” περίοδος για τον ιό», σημείωσε ακόμη.

1 σχόλιο

  1. Εμεις θα εχουμε,για νοσηση δεν βλεπω τιποτα σοβαρο,για σενα,μεγαλη πορτα θα διαβεις,βραχιολια στα χερια σου και μαυρισμενα ματια.Να προσεχεις τις κακοτοπιες και τις αρρωστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση