GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ! «Αποφάσισα να πολιτευθώ στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ...»

Ο Σπύρος Πώρος έδωσε μία συνέντευξη στην Κατερίνα Νινιού και την εκπομπή Love it και μίλησε για όλα. Ο πετυχημένος φωτογράφος που μεταξύ άλ...



Ο Σπύρος Πώρος έδωσε μία συνέντευξη στην Κατερίνα Νινιού και την εκπομπή Love it και μίλησε για όλα. Ο πετυχημένος φωτογράφος που μεταξύ άλλων ασχολείται όπως είπε τα τελευταία 13 χρόνια με την σκηνοθεσία, σκηνοθετεί το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Δημήτρη Νέγκα. Ο Σπύρος Πώρος αποκάλυψε ότι θα πολιτευθεί ενώ αποκάλυψε επίσης κι αν του έχει γίνει πρόταση για τον διαγωνισμό μόδας του Star, GNTM.

«Έχω σκηνοθετήσει πολλά βιντεοκλίπ και με αγγλικό στίχο, και το τελευταίο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου.» είπε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

«Αποφάσισα να πολιτευθώ και θα κατέβω στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά στον πολιτισμό. Μπορεί να γίνω αντιπαθής αν ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά δεν θα κατέβω σαν επαγγελματίας πολιτικός» αποκάλυψε.



Για το GNTM είπε πως δεν του έχουν κάνει πρόταση και πως γνωρίζει τη Βίκυ Καγιά από τότε που ήταν 14 ετών. «Νομίζω πως για να μην μου έχουν κάνει πρόταση κάτι θα σκέφτονται.» δήλωσε ρίχνοντας το «καρφί» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση