GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα καταπιούν αυτό το «συκωτίσιο λουκάνικο» στο Βερολίνο;

Της Ιωάννας Υψηλάντη " Προσβεβλημένο σαλάμι συκωτιού " αποκάλεσε τον Καγκελάριο της Γερμανίας Ολαφ Σόλτς, ο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Προσβεβλημένο σαλάμι συκωτιού" αποκάλεσε τον Καγκελάριο της Γερμανίας Ολαφ Σόλτς, ο... πρέσβης της Ουκρανίας στην Γερμανία, Αντρέι Μέλνικ, σύμφωνα με το Ντερ Σπίγκελ.
Αιτία, η άρνηση του Σολτς να επισκεφτεί την Ουκρανία, λόγω της προσβολής που υπέστη ο Πρόεδρος της χώρας, στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος, στην Ουκρανία.
Άλλη μία σαφής απόδειξη του αξιολύπητου ρόλου που παίζει τώρα η Γερμανία υπό τον Scholz, ο οποίος εξακολουθεί να στέλνει βαρύ οπλισμό, στους Ουκρανούς.
Οι ολοκληρωμένες αμερικανικές μαριονέτες του ΟυκροΡάιχ έχουν την πολυτέλεια να προσβάλλουν ανοιχτά πρώτα τον Πρόεδρο και μετά τον Καγκελάριο της Γερμανίας.
Πολύ  πρόσφατα, μόλις πριν από ένα χρόνο, γίνονταν συζητήσεις, στην ΕΕ, για το πώς η γαλλογερμανική συμμαχία θα οδηγούσε την Ευρώπη σε μεγαλύτερη αυτοδιάθεση.
Αναρωτιέμαι αν θα καταπιούν αυτό το «συκωτίσιο λουκάνικο» στο Βερολίνο.😂😂😂

1 σχόλιο

  1. Ας μου ξαναμιλησει κανεις για τους παλιους πολιτικους,οσο και καποιοι απ'αυτους ηταν λιγοι ή απεχθεις.Εδω εχουμε να κανουμε με κοτες λειρατες.Τετοιο ρεζιλικι ουτε τα τσοκαρα.Και αντε η ΝΤΠ εχει μαζεψει ο,τι χρησιμο ηλιθιο ρεμαλι,το θεμα ειναι οτι μας καταστρεφουν κιολας.Ρε ολοκληρη Γερμανια του Σοιμπλε να να καταπινει τις μαλακιες μιας ασημαντης σκατοφασιστικης μαριονετας;Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση