GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ πολίτες γύρισαν την πλάτη στα «ψίχουλα» του Fuel Pass...

Η μέση τιμή της βενζίνης πανελλαδικά έχει φτάσει στα 2,243 ευρώ το λίτρο, καταγράφοντας αύξηση 2 λεπτών μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, ενώ η τιμή ...


Η μέση τιμή της βενζίνης πανελλαδικά έχει φτάσει στα 2,243 ευρώ το λίτρο, καταγράφοντας αύξηση 2 λεπτών μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, ενώ η τιμή στο diesel ξεπερνά ακόμα και τα 2 ευρώ σε αρκετά πρατήρια της χώρας με αποτέλεσμα οι πολίτες να διανύουν μία εφιαλτική προοπτική για τις ζωές τους καθώς αναγκαστικά πρέπει να βγουν από το σπίτι τους, είτε για εργασία είτε για κάνουν τις απαραίτητες αγορές.
Το οικονομικό επιτελείο έχει αποφασίσει την επέκταση του μέτρου Fuel Pass και τους επόμενους μήνες, όπως προανήγγειλε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν θα επεκταθεί το Fuel Pass και τον Ιούνιο, απάντησε: «Είμαστε από πάνω μήνα μήνα και βλέπουμε την εξέλιξη. Πιστεύω πως τελικά ναι». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, υπάρχουν αδιάθετα κονδύλια από το Fuel Pass.
Αυτή η παραδοχή αποκαλύπτει ότι χιλιάδες δικαιούχοι γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση, αφού θεώρησαν πως τούς εμπαίζει, αφού τούς ανάγκασαν να μπουν σε μια δύσχρηστη (όπως αποδείχθηκε) διαδικασία για να λάβουν επίδομα 13,5 ευρώ τον μήνα.
Συγκεκριμένα, η επιδότηση διαμορφώνεται στα 40 ευρώ για τρεις μήνες ή στα 13,5 ευρώ τον κάθε μήνα από το Μάιο έως και τον Ιούνιο, ενώ για το diesel η επιδότηση των 15 λεπτών του ευρώ ανά λίτρο ισχύει και για τον τρέχοντα μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Fuel Pass, το οποίο επιδοτεί όλους τους τύπους των καυσίμων που διατίθενται στα πρατήρια, θα επεκταθεί με τα ίδια κριτήρια και τις ίδιες προϋποθέσεις που ισχύει και σήμερα, δηλαδή δικαιούχοι θα είναι όσοι διαθέτουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ και θα καλύπτει τα 0,22 ευρώ το λίτρο έως τα 60 λίτρα τον μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση