GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

OI ΖΗΜΙΕΣ! Συγκρούστηκαν (σε αεροπορική επίδειξη) δύο Rafale...

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα συντρίμμια «έσπασαν ορισμένα κεραμίδια» πριν πέσουν στο πεζοδρόμιο... Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία την Κυριακή,...


Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα συντρίμμια «έσπασαν ορισμένα κεραμίδια» πριν πέσουν στο πεζοδρόμιο...

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία την Κυριακή, στην αεροπορική βάση 709 Κονιάκ- Σατομπερνάρ στη νοτιοδυτική Γαλλία, όταν κατά τη διάρκεια επίδειξης δύο μαχητικά αεροσκάφη Rafale της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας συγκρούστηκαν στον αέρα.


Ενώ τα δύο μαχητικά πετούσαν σε σχηματισμό εκτελώντας ελιγμούς σε μικρή απόσταση, ήρθαν σε επαφή με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές στο ουραίο τμήμα τους.

Ευτυχώς, όμως, δεν συνετρίβησαν αφού οι Γάλλοι πιλότοι κατάφεραν να τα προσγειώσουν με ασφάλεια, ανέφερε ο Διοικητής της βάσης Νικολά Λάουτεϊ.

Υλικές ζημιές

Τα συντρίμμια από τη σύγκρουση προκάλεσαν κατά την πτώση τους ζημιές σε σπίτι, στην πόλη Γκενσάκ- Λα- Παλού που βρίσκεται μια ανάσα από το αεροδρόμιο, όμως δεν υπήρξε τραυματισμός στο έδαφος από το ατύχημα.

Τα δύο μονοθέσια Rafale, που πήραν μέρος στο Cognac Airshow αποτελούσαν το δίδυμο της ομάδας επίδειξης Vautour Bravo, που ιδρύθηκε το 2019, με την τελευταία αναγκαστική προσγείωση Rafale της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας να χρονολογείται πίσω στο 2011.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα συντρίμμια «έσπασαν ορισμένα κεραμίδια» πριν πέσουν στο πεζοδρόμιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση