GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ! Μυστηριώδης θάνατος 17χρονης κόρης βουλευτή...

Ο βουλευτής Sean Casten θρήνησε την απώλεια της 17χρονης κόρης του την Τετάρτη και είπε ότι η έφηβη πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της.  Ο Δημοκρ...


Ο βουλευτής Sean Casten θρήνησε την απώλεια της 17χρονης κόρης του την Τετάρτη και είπε ότι η έφηβη πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της. 

Ο Δημοκρατικός βουλευτής του Ιλινόις δημοσίευσε μια ανακοίνωση που ανέφερε ότι η μεγαλύτερη κόρη του, Γκουέν Κάστεν, πήγε για ύπνο την Κυριακή το βράδυ και δεν ξύπνησε ποτέ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το κενό στην καρδιά σου όταν πεθαίνει ένα παιδί», είπε ο μέλος του Κογκρέσου σε δήλωση του ίδιου, της συζύγου του και της δεύτερης κόρης του.

Το γραφείο του ανακοίνωσε τον θάνατο της Γκουέν με μια σύντομη δήλωση τη Δευτέρα, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες εκείνη τη στιγμή.

Σε νέες λεπτομέρειες, ο εκπρόσωπος Κάστεν αφηγήθηκε το βράδυ πριν από τον απροσδόκητο θάνατο της έφηβου.

Είπε ότι η Γκουέν, η σύζυγός του, Κάρα, και η μικρότερη κόρη, Όντρεϊ, δείπνησαν μαζί ως οικογένεια εκείνο το βράδυ και μετά η Γκουέν βγήκε με φίλους για λίγες ώρες. Αφού επέστρεψε στο σπίτι, είπε καληνύχτα στους γονείς της, έστειλε μήνυμα σε μια φίλη της για να βεβαιωθεί ότι έφτασε στο σπίτι καλά και πήγε για ύπνο. Δεν ξύπνησε ποτέ.

Ο Κάστεν είπε ότι το μόνο πράγμα που γνωρίζει ο ίδιος και η οικογένειά του για τον θάνατό της είναι ότι ήταν ειρηνικός.

Θυμήθηκε την αγάπη της για τη μουσική και τον ακτιβισμό, συγκεκριμένα τις εμφανίσεις της με το τζαζ συγκρότημα του σχολείου της, το σύνολο πνευστών και την ορχήστρα pit, καθώς και τη δημιουργία μιας σχολικής Λέσχης Ενδυνάμωσης όπου αυτή και οι συμμαθητές της αφιέρωσαν τον χρόνο τους σε θέματα όπως η ένοπλη βία [οπλοκατοχή], το περιβάλλον [κλιματική αλλαγή], δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συγκεντρώσεις Black Lives Matter, και την εγγραφή ψηφοφόρων [για τον πατέρα της].

Εμφανίστηκε επίσης σε ένα βίντεο καμπάνιας για την υποστήριξη του πατέρα της, ο οποίος είναι υποψήφιος για τρίτη θητεία στο Κογκρέσο.

Η αιτία θανάτου δεν έχει δημοσιοποιηθεί και όπως είναι φυσικό πολλοί εικάζουν ότι μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο, ενώ άλλοι αφήνουν υπονοούμενα για χρήση ναρκωτικών ή ακόμα κι αυτοκτονία.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο βουλευτής αναφέρει: Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους μας προσέγγισαν με σκέψεις, συλλυπητήρια και βοήθεια. Σε όσους ρωτούν τι μπορούν να κάνουν, σας ζητάμε μόνο να ζήσετε τη ζωή σας όπως έζησε η Γκούεν τη δική της. Αλήθεια τώρα; Την «έζησε»;


https://igata.gr/2022/06/20/ipa-mystiriodis-aifnidios-thanatos-17chronis-koris-voulefti-dimokratikon/

1 σχόλιο

  1. Αυτο εγινε στο Ντυσελτοφ στην Γερμανια...

    Κρεμασαν χαρτι με τα στοιχεια των νεκρων απο εμβολια...
    Μηπως και ξυπνησουν καποιους....
    Εδω στην Ελλαδα, σπανια καποιος παραδεχεται, οτι καποιος δικος του εφυγε εξαιτιας του εμβολιου,,,,
    Δειτε το βιντεο μυαλο και κριση εχετε.....
    Μην ακουτε μονο Παγωνες και Ψυχακιες...

    Τα συμπερασματα δικα σας...

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/06/vo-o-oo-o-v-k-x-i-o-o.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση