GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρατεύει παντού... και τον τελευταίο πολίτη, από 18-60 ετών...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τους ψάχνουν παντού! Στα μαγαζιά, στα σπίτια, στους δρόμους, στα βενζινάδικα, όπου...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τους ψάχνουν παντού!
Στα μαγαζιά, στα σπίτια, στους δρόμους, στα βενζινάδικα, όπου... σταμάτησαν, για να βάλουν βενζίνη, στα σούπερ μάρκετ, στα εστιατόρια. Παντού!
Η στρατιωτική Διοίκηση της Ουκρανίας επιστρατεύει,  με την απειλή 10χρονης φυλάκισης και τον τελευταίο πολίτη, από 18-60 ετών, για να τον στείλει στο μέτωπο. Πρόσφατα, μάλιστα, εξέταζε και την πιθανότητα μείωσης του ορίου ηλικίας, για επιστράτευση, από τα 18, στα 16 έτη.
Εδώ ένας πολίτης στο Νικολάγιεφ, που αντιλήφθηκε την "επίσκεψη" των αρχών, την κοπανάει, από την σκάλα κινδύνου, χρησιμοποιώντας σεντόνια, για να φτάσει, από τον 4ο όροφο, όσο πιο κοντά στο έδαφος και ν΄αποφύγει την επιστράτευση.
Παρά την κρατική προπαγάνδα, για "υπεράσπιση της Πατρίδας" και τον "ηρωισμό του στρατεύματος", όλοι οι Ουκρανοί γνωρίζουν τις οικτρές συνθήκες στα μέτωπα του πολέμου.
Οι αξιωματικοί παρατάνε τους λόχους και τα τάγματα, στην πρώτη επίθεση των Ρώσων, οι Διοικήσεις αφήνουν χωρίς τα κατάλληλα όπλα και χωρίς μισθό τους υπηρετούντες, διαταγές δίνονται, από τα φασιστικά τάγματα, για τον τρόπο διεξαγωγής των εχθροπραξιών και επιπλέον, σκοτώνουν όσους θέλουν να παραδοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση