GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε ΤΩΡΑ τον Β. αγωγό 2, πλήρωσε σε ρούβλια & το αέριο θα ρέει άφθονο, παντού!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ο Σολτς κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ο Σολτς κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την... χώρα του.
Ανακοίνωσε την χρήση κάρβουνου και λιγνίτη, για την λειτουργία της ηλεκτροδότησης, "δελτίο" στις κιλοβατώρες κατανάλωσης για πολίτες και επιχειρήσεις και νέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος, που έρχονται οσονούπω.
Για όλα αυτά κατηγορεί την Ρωσία ότι χρησιμοποιεί σαν όπλο το αέριο και το ίδιο παραμύθι αναμεταδίδουν και τα υποχείρια του, στις άλλες χώρες της Ευρώπης.
Ούτε για τον στρόβιλο έκλυσης αερίου, που δεν παραδίδει στην Γκαζπρόμ ο Καναδάς, ούτε για τις μαζοχιστικές κυρώσεις, που επέβαλαν στην Ρωσία οι Ευρωπαίοι, είπε κάτι.
Αλλά η λύση είναι πολύ απλή κε Σολτς!
Άνοιξε ΤΩΡΑ τον Βόρειο αγωγό 2, πλήρωσε σε ρούβλια και το αέριο θα ρέει άφθονο, παντού!
Το πείσμα των ηγεσιών της ΕΕ, μετά από εντολή Μπάιντεν, να καταστρέψουν την Ρωσία δεν φέρνει αέριο στα νοικοκυριά, ούτε στις επιχειρήσεις!
Καταστρέφει χώρες και πολίτες, που σε τίποτα δεν φταίνε, για τα δικά σας καμώματα! Και αυτούς τους βρίσκετε, ήδη, μπροστά σας και όχι στην Ρωσία, όπως ελπίζατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση