GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ! Οι πρώτες εικόνες του Θύμιου Μπουγά που ήταν αγνοούμενος για 46 ημέρες...

Ανακούφιση έφερε η είδηση ότι ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του μετά από 46 ημέρες. Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του στο...


Ανακούφιση έφερε η είδηση ότι ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του μετά από 46 ημέρες. Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο είναι καθησυχαστικές. 

Μετά από 46 μέρες εξαφάνισης και αναζήτησης από όλες τις αρμόδιες αρχές, ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο.

Ο 39χρονος Θύμιος οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά, αλλά και να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις προληπτικές εξετάσεις. Έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάθεσή του.

Οι πρώτες εικόνες



Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν – Μένω εδώ 3 μήνες
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θύμιος Μπουγάς ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι δεν ήξερε ότι τον ψάχνουν.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ilialive.gr ο Θύμιος Μπουγάς κατά τον εντοπισμό του φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε εδώ και τρεις μήνες, δηλαδή αρκετό καιρό πριν το περιστατικό που συνέβη στα τέλη Απριλίου σε βάρος του.

Στο σπίτι έμπαινε από τρύπα στην περίφραξη, ενώ μάλιστα είχε προβεί και σε πρόχειρες επισκευές μέσα στο σπιτι για να μην μπαίνει το νερό της βροχής από τη στέγη.

Το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκε
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το patrisnews.gr, ο Θύμιος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.
 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
Τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά ανακοίνωσε η Αστυνομία αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

«Εντοπίστηκε, σήμερα 18-6-2022, το απόγευμα, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, ο ημεδαπός άνδρας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 11/05/2022, στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αξιοποιώντας πληροφορίες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν τον άνδρα σε ακατοίκητη οικία, στον Πύργο Ηλείας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Πύργου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση