GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ βροχές και καταιγίδες! ΑΛΛΑΖΕΙ το σκηνικό του καιρού από το μεσημέρι...

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.  Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας, από το μεσημέρι της Δευτέρας, με τοπι...


Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. 

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας, από το μεσημέρι της Δευτέρας, με τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη και σε ορεινές περιοχές των υπόλοιπων ηπειρωτικών.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη και σε ορεινές περιοχές των υπόλοιπων ηπειρωτικών το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στην Ήπειρο από 18 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 22 έως 35, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από 19 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 30, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 22 έως 29, στις Κυκλάδες από 21 έως 27 και στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά από το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά έως 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα, οπότε υπάρχει και πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνεις έως 3 Μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση