GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός από γελοίοι είναι και ανεγκέφαλοι... Χρεωκοπία-τραβεστί...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Εκτός από γελοίοι είναι και ανεγκέφαλοι. Για 100 εκατομμύρια δολάρια, που...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Εκτός από γελοίοι είναι και ανεγκέφαλοι.
Για 100 εκατομμύρια δολάρια, που... έπρεπε να καταβάλει η Ρωσία, για τα Ευρω-ομόλογα, η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση "χρεωκοπίας".
Πρόκειται, για χρεωκοπία-τραβεστί, καθώς η Ρωσία δεν πάσχει από 100 εκατομμύρια, αφού εισπράττει, κάθε ημέρα, 1 δις δολ.
Παράλληλα, το "χρέος" αυτό αντιστοιχεί, σε 10 καπίκια, για κάθε κάτοικο!
Η ουσία της "χρεωκοπίας" βρίσκεται στην καμουφλαρισμένη θέληση της Δύσης ν΄αρπάξει ό,τι μπορεί, απ΄τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους και των κρατικών εταιριών.
Πιστεύει ότι έτσι, θα χρεωκοπήσει την χώρα, αλλά εξακολουθεί να πυροβολεί τα ίδια της τα πόδια.
Αφού, λοιπόν, έκλεισε το SWIFT, στην Ρωσική επικράτεια, αφού δέσμευσε τα 300 δις αποθεματικών του κράτους, ζητάει δολάρια και ευρώ, για τις δανειακές υποχρεώσεις της Ρωσίας.  Ο Πούτιν δίνει ρούβλια. Αυτοί δεν τα δέχονται. Τους λέει να κρατήσουν δολάρια, απ΄τα "παγωμένα αποθεματικά". Ούτε αυτό το δέχονται.
Γενικώς, ότι και να προτείνει η Μόσχα, η Δύση δεν θα το αποδεχτεί. Έτσι, η υπόθεση πάει στα διεθνή δικαστήρια και έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες-επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση