GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνα: Η Ρωσία ενεργεί δίκαια για την υπεράσπιση των Εθνικών της συμφερόντων...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ενώ η " πολιτισμένη " δύση, δηλαδή μόλις το 18% του παγκόσμιου πληθυσμού στηρίζουν το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ενώ η "πολιτισμένη" δύση, δηλαδή μόλις το 18% του παγκόσμιου πληθυσμού στηρίζουν το...

Ναζιστικό Ουκρανικό καθεστώς -μεταξύ αυτών κι η αποικία Ελλάδα- και όπως εύστοχα γράφει η Ιωάννα Υψηλάντη Οι κυρώσεις "λειτουργούν"!... σήμερα ανοίγει τις πύλες του το το XXV Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Στην απομονωμένη Ρωσία που γονάτισαν οι κυρώσεις της "πολιτισμένης" δύσης... το 25ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης... με τη συμμετοχή 141 χωρών του πλανήτη!

Σήμερα, επίσης, το κρατικό ΜΜΕ της Κίνας "Radio China International", αναφορικά με την τηλεφωνική συνομιλία ηγέτη της Κίνας  Σι Τζινπίνγκ με τον  Βλαδίμηρο Πούτιν, επισημαίνει μεταξύ πολλών άλλων:
"Στις 15 Ιούνη ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαδίμηρο.
Ο Σι Τζινπίνγκ ανέφερε ότι το τρέχον έτος, ενόψει των παγκόσμιων αλλαγών, η Κίνα και η Ρωσία διατήρησαν μια καλή αναπτυξιακή τάση. Η Κίνα σκοπεύει να προωθήσει μαζί με τη Ρωσία μια σταθερή και διορατική ανάπτυξη συγκεκριμένης διμερούς συνεργασίας.
Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεχίσει να υποστηρίζει η μία την άλλη με τη Ρωσία στα πιο σημαντικά ζητήματα και κεντρικά συμφέροντα που επηρεάζουν την κυριαρχία και την ασφάλεια, να ενισχύσει τον στρατηγικό συντονισμό των δύο χωρών...
Από την πλευρά του, ο Πούτιν είπε ότι χάρη στη σταθερή ηγεσία του προέδρου Xi, η Κίνα έχει επιτύχει εξαιρετική ανάπτυξη, για την οποία η Ρωσία εκφράζει τις ειλικρινείς επιθυμίες της. Κατά το τρέχον έτος, η συγκεκριμένη συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας έχει επιτύχει σταθερή ανάπτυξη. Η Ρωσία υποστηρίζει την πρόταση της Κίνας για παγκόσμια ασφάλεια και αντιτίθεται σε κάθε δύναμη που παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας εκμεταλλευόμενη τα ζητήματα της Σιντζιάνγκ, του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊβάν. Η Ρωσία σκοπεύει να ενισχύσει την πολυμερή συνεργασία με την Κίνα και να προσπαθήσει να προωθήσει την πολυπολικότητα και να οικοδομήσει μια πιο δίκαιη και λογική διεθνή τάξη.
Οι δύο αρχηγοί κρατών αντάλλαξαν απόψεις και για το ουκρανικό ζήτημα. Ο Κινέζος πρόεδρος τόνισε πως η Ρωσία ενεργεί δίκαια για την υπεράσπιση των Εθνικών της συμφερόντων... η Κίνα εκφράζει πάντα ανεξάρτητα και αυτόνομα την κρίση της για το ουκρανικό ζήτημα από ιστορική άποψη και βάσει γεγονότων, προωθώντας ενεργά την παγκόσμια ειρήνη και τη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομικής τάξης..."

Κι ευτυχώς που υπάρχει ένας δημοσιογράφος χωρίς εισαγωγικά, δηλαδή έξω από τη μαφιόζικη λέσχη της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας και κάτι μαθαίνουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση