GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! Τα καυτά φιλιά της Σαμάνθα Φοξ με τη σύζυγο της...

Η Σαμάνθα Φοξ, η «touch me» τραγουδίστρια της δεκαετίας του 80 που προκαλούσε εγκεφαλικά στους άνδρες με το χυμώδες κορμί της, εδώ και κάποι...


Η Σαμάνθα Φοξ, η «touch me» τραγουδίστρια της δεκαετίας του 80 που προκαλούσε εγκεφαλικά στους άνδρες με το χυμώδες κορμί της, εδώ και κάποιες μέρες, από τις 18 Ιουνίου, είναι παντρεμένη. 

Παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, την εκλεκτή της καρδιάς της, τη γυναίκα με την οποία είχαν σχέση επι 6 χρόνια, τη Νορβηγίδα Λίντα Όλσεν. Στο γάμο όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην 56χρονη Σαμάνθα που εντυπωσίασε τους πάντες με το κορμί της.



Σαν πιτσουνάκια στην καφετέρια
Πριν λίγες ώρες το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε και την πρώτη του κοινή εμφάνιση στους δρόμους του Λονδίνου. Πήγαν με τα πόδια σε μια κλινική της Harley Street και σε όλη τη διαδρομή κρατιόντουσαν χέρι χέρι και γελούσαν ανέμελα.



Η Σαμάνθα θα υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση στο λαιμό καθώς όπως λένε οι πληροφορίες εντοπίστηκαν οζίδια στις φωνητικές της χορδές. Κάποια στιγμή η Σαμάνθα που φορούσε ένα μπλουζάκι με την μορφή του Ντέιβιντ Μπάουι, και η σύζυγος της κάθισαν σε μια καφετέρια να πιουν έναν καφέ.

Εκεί το πάθος τους ξεχείλισε. Κοίταζαν συνέχεια στα μάτια η μία την άλλη ενώ δεν σταματούσαν να φιλιόνται με πάθος στο στόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση