GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποφάγοι!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Το να βάζεις πλερέζες, για να πενθήσεις τα θύματα, που εσύ προκάλεσες, δεν σου αφαιρεί, ούτε στο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Το να βάζεις πλερέζες, για να πενθήσεις τα θύματα, που εσύ προκάλεσες, δεν σου αφαιρεί, ούτε στο... ελάχιστο, την ιδιότητα του "εγκληματία". Δεδομένο.
Ας πάψουν, λοιπόν οι G7 και οι ηγέτες της δολοφονικής Δύσης, που σύσσωμες στέλνουν βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό και ατελείωτα πυρομαχικά, στο ΟυκροΡάιχ, να επιρρίπτουν σε άλλους τις ευθύνες, για τους νεκρούς.
Είναι δολοφόνοι και με την βούλα! Είναι αυτοί που υπαγορεύουν σε έναν εγκάθετο κλόουν, όλον τον στρατιωτικό σχεδιασμό, στα πεδία των μαχών, εξαρχής.
Είναι οι εμπνευστές της τακτικής του "πολέμου των πόλεων", ακόμα και σε χωριά και σε βιομηχανικές ζώνες. Από τις πρώτες μέρες της σύρραξης καταγράφτηκαν οι συνεχώς επαναλαμβανόμενες καταλήψεις σχολείων, παιδικών σταθμών, πολιτιστικών κέντρων, μουσείων, θεάτρων, εκκλησιών, κατοικιών, από τον Ουκρανικό στρατό, για να μετατραπούν σε οχυρά και αποθήκες στρατιωτικού εξοπλισμού.
Επιπλέον, μέσα στον στρατιωτικό τους σχεδιασμό, οι Δυτικοί στρατηγοί και αξιωματικοί, που εκπαίδευαν και διοικούσαν τα σώματα του Ουκρανικού στρατού, έδιναν εντολές, για απαγωγές και ομηρεία άοπλων πολιτών, για να μετατραπούν σε ζωντανές ασπίδες υπεράσπισης των θέσεων τους. Απαγόρευαν ανθρωπιστικούς διαδρόμους και ανθρωπιστικές βοήθειες των εγκλωβισμένων. Και απ΄όπου υποχωρούσαν, η εντολή ήταν μία. Καταστρέψτε τα πάντα! Υποδομές, κτίρια, εργοστάσια, μαγαζιά! Κλέψτε ό,τι μπορείτε! Να μην βρει τίποτα όρθιο ο εχθρός.
Ωστόσο, ο εχθρός ήταν, τελικά, γι΄αυτούς, ο ίδιος ο λαός της Ουκρανίας!
Αυτόν σκοτώνουν οι τακτικές και τα όπλα τους!
Γιατί σ΄αυτά τα σημεία, που συγκεντρώνεται ο εξοπλισμός της Δύσης, εκεί πέφτουν στοχευμένα οι πύραυλοι!
Μόνο, που για τα θύματα, μέσα στα παγιδευμένα με όπλα, μαγαζιά, ή εργοστάσια, δεν δίνει δεκάρα τσακιστή, ούτε η ίδια τους η εξουσία, ούτε οι ¨ανθρωπιστές" της Δύσης με την "βοήθεια" τους, στο ναζιστικό καθεστώς!
Βγάλτε, λοιπόν, τις πλερέζες, για να μπορείτε να δείτε τους πραγματικούς υπεύθυνους των εγκλημάτων πολέμου!
Τους εαυτούς σας ανθρωποφάγοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση