GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάθος κίνηση! Δεν έμαθαν ακόμη με ποιον λαό τα έχουν βάλει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη 22 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα, μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, έγινε η...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
22 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα, μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, έγινε η... πρώτη συγκέντρωση, κατά του Νατοϊκού πολέμου, στην Ουκρανία.
Σαν σήμερα, πριν 81 χρόνια, ο Χίτλερ εισέβαλε, απροειδοποίητα και χωρίς καμία δικαιολογία, χωρίς καν να έχει κηρύξει πόλεμο, εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης.
Μαζί του και σύσσωμη η "πολιτισμένη" Ευρώπη, που σήμερα, αναβιώνει τον "Δημοκρατικό φασισμό", σφυρίζοντας αδιάφορα, για τα ναζιστικά κόμματα και τάγματα, που ξεφυτρώνουν παντού.
Οι σύμμαχοι του Χίτλερ, στην Λεττονία, Λιθουανία, Εσθονία, έχουν κηρύξει τους Ρωσόφωνους πολίτες τους "μη πολίτες".
Αναγεννήθηκαν οι ναζιστικές παρελάσεις και εμβατήρια, οι χιτλερικές στολές και ναζιστικοί χαιρετισμοί, στους δρόμους των πρωτευουσών τους, ενόσω αποτελούν μέλη της "Δημοκρατικής Ευρώπης" και του ΝΑΤΟ.
Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ στοιχισμένες, πίσω από τις ΗΠΑ, αγωνίζονται "μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό", για "να ηττηθεί η Ρωσία".
Λάθος κίνηση! Δεν έμαθαν ακόμη με ποιον λαό τα έχουν βάλει!
Κανένα "Μακντόναλντς", καμία "Κόκα κόλα", κανένας Ντιόρ και Βερσάτζε, κανένα κινητό, ή ταμπλετ, δεν μπορεί να πάρει, ούτε καν ένα εκατοστό, θέση, μέσα στην αντιφασιστική ψυχή του Ρώσου!
Κανένα άρμα, κανένα σύστημα πολλαπλών εκτοξεύσεων δεν μπορεί να επηρεάσει το πατριωτικό φρόνημα του Ρώσου, όταν πιστεύει ότι έχει το δίκιο με το μέρος του!
Και το έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση