GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ από τον Τζο Μπάιντεν! Έδειξε κατά λάθος σημείωμα με οδηγίες...

Άλλη μια γκάφα από τον Αμερικανό Πρόεδρο, που κάνει τις φήμες να φουντώνουν για την κακή κατάσταση υγείας του, ενώ η δημοτικότητά του εξακολ...

Άλλη μια γκάφα από τον Αμερικανό Πρόεδρο, που κάνει τις φήμες να φουντώνουν για την κακή κατάσταση υγείας του, ενώ η δημοτικότητά του εξακολουθεί να "κατρακυλάει" για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα. 

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τη New York Post, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας στον Λευκό Οίκο, ο Τζο Μπάιντεν σήκωσε άθελά του προς την κάμερα ένα "σκονάκι" με οδηγίες που ετοίμασε το επιτελείο του, το οποίο καθοδηγούσε τον ηγέτη των ΗΠΑ να πάρει τη θέση του και να περιορίσει τις παρατηρήσεις του σε 2 λεπτά.

Οι φωτογραφίες των σημειώσεων του 79χρονου προέδρου των ΗΠΑ τραβήχτηκαν από φωτογράφους αφού ο Μπάιντεν κράτησε το φύλλο προς την κάμερα χωρίς να το αντιληφθεί.

Οι οδηγίες με τίτλο "Offshore Wind Drop-By Sequence of Events", λένε στον Μπάιντεν να "μπει στην αίθουσα του Ρούσβελτ και να πει ένα γεια στους συμμετέχοντες", ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η οδηγία να λάβει τη θέση του. Το σημείωμα αναφέρει επίσης ότι μετά την άφιξη των δημοσιογράφων, ο Μπάιντεν κάνει ένα σύντομο σχόλιο των 2 λεπτών.

"Όταν οι δημοσιογράφοι αποχωρούν, κάνετε στη Liz Shuler, Πρόεδρο, AFL-CIO, μια ερώτηση" και μετά "ευχαριστείτε τους συμμετέχοντες και αναχωρείτε".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση