GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΑΤΗ από πολλά σημεία της Αθήνας! ΠΑΝΩ από τα τελευταία σπίτια η φωτιά στο Σχιστό...

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από τα τελε...


Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από τα τελευταία σπίτια.

H φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, στο ύψος του Κορυδαλλού προς το Σχιστό, και προς το παρόν δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και αυτή τη στιγμή επιχειρούν 53 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 13 οχήματα ενώ συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.



Απαγόρευση κυκλοφορίας
Λόγω της πυρκαγιάς, η τροχαία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καραολή και Δημητρίου, από το ύψος της Ποτάμου, Αθανασίου Διάκου, από το ύψος της Δερβενακίων, Λέλας Καραγιάννη, από το ύψος της Ιεράς Οδού και Κρυστάλλη, από το ύψος της Νεάρχου.

Στο σημείο πνέουν άνεμοι τέσσερα μποφόρ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά είναι ορατή από διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση