GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ στην Τζια δύο στενοί συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη...

Τις ζωές τους ένωσαν στην Τζια δυο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ίδιο φυσικά να είναι εκεί και να τους εύχε...



Τις ζωές τους ένωσαν στην Τζια δυο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ίδιο φυσικά να είναι εκεί και να τους εύχεται. 

Ο λόγος για τους Κύρα Κάπη και Χρήστο Ζωγράφο που παντρεύτηκαν στην Τζια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανεβάζει και σχετικό στόρι στο instagram. Μεταξύ των κουμπάρων ήταν και η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Ο πρωθυπουργός στον γάμο συνοδεύονταν από τη σύζυγό του Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο.



Παρόντες ακόμη ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση