GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαρία... ξήλωμα των μαριονετών της Δύσης...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Το ξήλωμα των μαριονετών της Δύσης άρχισε, από την Βουλγαρία. Έπεσε η...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Το ξήλωμα των μαριονετών της Δύσης άρχισε, από την Βουλγαρία.
Έπεσε η... μόλις 6 μηνών κυβέρνηση Πετκόφ, μετά από πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης.
Ο εκ του Καναδά εισαγόμενος Πετκόφ, στην διακυβέρνηση της Βουλγαρίας και απόφοιτος του Χάρβαρντ, τιμωρήθηκε με εκπαραθύρωση, λόγω της αυξανόμενης ακρίβειας και της άρνησης του να πληρώσει σε ρούβλια, για το Ρωσικό αέριο, που συντηρούσε την οικονομία της χώρας. Αποτέλεσμα, να κλείσουν οι στρόφιγγες και να οδεύει, προς καταστροφή, η βιομηχανική και αγροτική παραγωγή.
Παράλληλα με την φτώχεια των πολιτών αυξήθηκε και η Ρωσοφοβική ρητορική, που, ούτε η ελίτ με τους ισχυρούς δεσμούς της με τον Σόρος, ούτε οι πολίτες πίστεψαν.
Σειρά φαίνεται να παίρνει η Πρόεδρος της Ρουμανίας, καθώς έχουν αρχίσει οι μαζικές διαδηλώσεις, για την παραίτηση της.
Προφανώς, για ν΄αποφύγει καταστάσεις τέτοιας κοινωνικής αντίδρασης, πριν καν φτάσει ο χειμώνας, θα προκηρύξει έκτακτες εκλογές και ο δικός μας Κούλης, για να σώσει ό,τι σώζεται, απ΄το κόμμα του.

1 σχόλιο

  1. Εσεις εκει στο Χαρβαρντ,μηπως να το κλεισετε το μαγαζακι γιατι πολλα μαλακισμενα και αχρηστα υποκειμενα βγαζετε;Δεν το κανετε πατσατζιδικο μπας και ανεβει η υποληψη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση