GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!» ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ο δημιουργός των τεστ PCR...

Τον αυτοκτόνησαν; Εκπαραθύρωση;  Από τι πέθανε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής το 1998 της Biogroup, που κερδοσκόπησε χάρη στην πανδημία C...


Τον αυτοκτόνησαν; Εκπαραθύρωση;  Από τι πέθανε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής το 1998 της Biogroup, που κερδοσκόπησε χάρη στην πανδημία Covid19 κι έγινε ο 167ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γαλλία επενδύοντας στην επιχείρηση των τεστ PCR;

Το πτώμα του 52χρονου Stéphane Eimer, Διευθύνοντος Συμβούλου, Διευθυντή-Ιδρυτή των εργαστηρίων Biogroup, βρέθηκε πεταμένο έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο palace Royal Monceau στο 8ο διαμέρισμα στο Παρίσι την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Ο Stéphane Eimer, Διευθύνων Σύμβουλος των εργαστηρίων ιατρικής ανάλυσης Biogroup, πέθανε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, υποδηλώνοντας πτώση από μπαλκόνι. Η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε την έναρξη έρευνας για τα αίτια του θανάτου.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογράφους, ένα σημείωμα είχε ανακαλυφθεί στο δωμάτιο του επιχειρηματία, ανοίγοντας το δρόμο για την υπόθεση της αυτοκτονίας. Ο Stéphane Eimer λέγεται πως αναφέρει ιδιαίτερα μια συγκρουσιακή κατάσταση με τη σύζυγό του. Η Biogroup, η οποία είχε ανακοινώσει το θάνατο του Stéphane Eimer το πρωί, είχε αναφέρει έναν «βίαιο και ξαφνικό» θάνατο.



Το 2021, το περιοδικό Challenges υπολόγισε τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία σε 600 εκατομμύρια ευρώ και τον τοποθέτησε στην 167η θέση στην κατάταξή του για τις μεγαλύτερες περιουσίες στη Γαλλία.

Η Biogroup έχει περίπου 11.000 υπαλλήλους, κατανεμημένους σε περισσότερα από 1.500 εργαστήρια στη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελβετία και το Λουξεμβούργο. Με επικεφαλής τον Stéphane Eimer, ο όμιλος εδραιώθηκε αρχικά στη βορειοανατολική Γαλλία και αναπτύχθηκε το 2015 με την εξαγορά του δικτύου Biolam-LCD στο Ile-de-France. Στη συνέχεια πολλαπλασίασε τις εξαγορές στο Νότο, το Κέντρο, στο Ροδανό-‘Αλπεων και στη Δύση, προτού γίνει διεθνής από το 2020,συγκεκριμένα με την εξαγορά του δικτύου CMA-Medina στο Βέλγιο. Η κρίση του Covid-19 είχε συμβάλει στην αύξηση του τζίρου της.

dimpenews.com 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση