GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΙΝΕΤΑΙ η πυρκαγιά! ΚΑΗΚΕ το 5άστερο ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι...

Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε στη φωτιά που μαίνεται από το απόγευμα στο Κρανίδι Αργολίδας, στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe.  Η  πυρκαγιά κ...


Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε στη φωτιά που μαίνεται από το απόγευμα στο Κρανίδι Αργολίδας, στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe. 

Η  πυρκαγιά καίει μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σε πολλά μέτωπα, ενώ το βράδυ λίγο μετά τις εννέα έγινε αναζωπύρωση στο ανατολικό κομμάτι του πύρινου μετώπου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έχουν καταφθάσει από όλη την Πελοπόννησο επιχειρούν και μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καθώς στις εγκαταστάσεις υπάρχουν φιάλες υγραερίου. Συγκλονιστικά βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, μέσα από το φλεγόμενο ξενοδοχείο, όπου πυροσβέστες, εργαζόμενοι και κάτοικοι προσπαθούν να εμποδίσουν τη φωτιά από το να κάψει τις εγκαταστάσεις.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, “υπάρχει μία αναζωπύρωση δίπλα ακριβώς από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και οι πυροσβεστικές δυνάμεις, προσπαθούν να περιορίσουν την φωτιά”.  Όσον αφορά τους ενοίκους της ξενοδοχειακής μονάδας, ο Γιάννης Γεωργόπουλος λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι “απομακρύνθηκαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία, ενώ όσοι βρίσκονταν στην παραλία μεταφέρθηκαν, μέσω θαλάσσης, σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση