GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! ΑΛΜΑ 78% στα κέρδη της Pfizer...

Η Pfizer ανέφερε άλμα 78% στα κέρδη χάρη στις ισχυρές πωλήσεις του εμβολίου της για τον Covid-19 και της αντιιικής αγωγής την ώρα που οι κυ...



Η Pfizer ανέφερε άλμα 78% στα κέρδη χάρη στις ισχυρές πωλήσεις του εμβολίου της για τον Covid-19 και της αντιιικής αγωγής την ώρα που οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται για άλλο ένα πιθανό κύμα λοιμώξεων αυτόν τον χειμώνα.

Ειδικότερα, η αμερικανική φαρμακευτική σημείωσε έσοδα 27,7 δισ. δολαρίων, καταγράφοντας αύξηση 47% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι και τις μεγαλύτερες τριμηνιαίες πωλήσεις. Επίσης, ανέφερε καθαρά έσοδα 9,9 δισ. δολαρίων, καταγράφοντας αύξηση 78% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid απέφερε έσοδα 8,8 δισ. δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις του Paxlovid ανήλθαν συνολικά στα 8,1 δισ. δολάρια. Η εταιρεία διατήρησε τo guidance tvn πωλήσεων του 2022 για το εμβόλιο στα 32 δισ. δολάρια και εξακολουθεί να αναμένει 22 δισ. δολάρια για το Paxlovid. Ο ιός θα παραμείνει «μια σημαντική παγκόσμια ανησυχία για την υγειονομική περίθαλψη για τα επόμενα χρόνια», είπε.

Σύμφωνα με την Pfizer, έχει κερδίσει το 90% της αμερικανικής αγοράς για τις από του στόματος αντιικές θεραπείες για τον Covid-19. Σχολιάζοντας ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπορλά, δήλωσε ότι η χρήση του Paxlovid αυξάνεται στις ΗΠΑ, αλλά είναι πιο αδύναμη σε άλλες χώρες, γεγονός που προκαλεί ανησυχία μεταξύ ορισμένων αναλυτών που έχουν προειδοποιήσει ότι η αργή πρόσληψη του αντιικού χαπιού θα μπορούσε να μειώσει τις πωλήσεις τους επόμενους έξι μήνες και πέρα.

«Εκτιμούμε ότι ένας σημαντικός αριθμός επιλέξιμων ασθενών εκτός των ΗΠΑ δεν λαμβάνουν ακόμη θεραπεία με το φάρμακο και μπορεί να μην γνωρίζουν ότι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να εξελιχθούν σε σοβαρή νόσο», είπε ο Μπουρλά. «Έτσι, πιστεύουμε ότι υπάρχει ουσιαστική ευκαιρία» να αυξηθεί η χρήση του Paxlovid.

Η Pfizer διατήρησε τις προβλέψεις εσόδων για ολόκληρο το έτος από 98 έως 102 δισεκατομμύρια δολάρια, παρά τις δυσμενείς συναλλαγματικές επιπτώσεις που προκλήθηκαν από το ισχυρό δολάριο. Επίσης, αύξησε το κατώτατο όριο των κερδών ανά μετοχή ολόκληρου του έτους κατά 5 σεντς σε ένα εύρος από 6,30 δολ. έως 6,45 δολ.


1 σχόλιο

  1. 78%για ενα αχρηστο,πλεον,προιον!!Αυτο θα πει μαγαζι.Σεμιναρια μαρκετινγκ πρεπει να κανει ή πώς να αναγκαζετε μια μαλακισμενη σκατοφατσα να ακουμπαει τα λεφτα των φορολογουμενων για τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση